ANNONSE

Tre barn fra Stovner bortført av sin egen mor

Tre barn fra Stovner bortført av sin egen mor

 

Tre barn som har bodd i beredskapshjem ble i går bortført av sin egen mor. Politiet tror kvinnen i øyeblikket er på vei til Nairobi i Kenya.

Tekst:

Publisert:

De tre barna har vært plassert i beredskapshjem i lengre tid, og moren har fått lov til å møte barna sine, men hun har ikke omsorgsretten for dem. Da moren ikke leverte barna i tide, mottok politiet en anmeldelse.

- Den eldste datteren på 13 år rømte fra moren på en flyplass i Göteborg, og hun er i sikkerhet, forteller politietterforsker Helen Håkonsholm.

De øvrige barn er seks og åtte år. Politiet tror at moren har tatt med de to yngste og reist via Amsterdam til Nairobi.

Moren er norsk statsborger, men er opprinnelig fra Amsterdam. Politiet er i ferd med å etterlyse kvinnen internasjonalt via Interpol.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE