Tre personer siktet for drapsforsøk

Tre personer siktet for drapsforsøk

 

Totalt er ni personer pågrepet etter skytingen på Furuset. Tre av disse er siktet for drapsforsøk.

Tekst:

Publisert:

Det opplyser Oslo-politiet i en pressemelding.

- Vi utelukker heller ikke flere pågripelser i saken, utdyper de.

Natt til 18. mai ble en mann i 20-årene skutt gjentatte ganger utenfor en blokk i Jerikoveien på sørsiden av Furuset senter.

Politioverbetjent på Voldsavsnittet, Grete Lien Metlid, sa før helgen at offeret ikke fremsto som tilfeldig.

I øyeblikket jobber politiet med å få avhørt de siktede og offeret.

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.