Trekløveret pensjonerer seg

Trekløveret pensjonerer seg

 

Rektorene på Nordtvet, Groruddalen og Grorud skoler skal alle pensjonere seg, og de håper de nye rektorene vil videreføre det gode samarbeidet skolene har i dag.

Tekst:

Publisert:

Mens Groruddalen-rektor Tore Syvertsen og Nordtvet-rektor Marit Mathiesen går av med full pensjon, skal Hardis Jenny Nyheim fortsette å jobbe 60 prosent på en annen skole, og går delvis av med AFP (avtalefestet pensjon).

- Det er umulig å være rektor i 60-prosentstilling, smiler hun.

De siste sju-åtte årene har de tre skolene samarbeidet godt. Samarbeidet har fått navnet «nabonettet».

- Vi har et sterkt ønske om at det skal leve videre, sier Mathisen.

Nabonettet begynte som et samarbeid mellom rektorene. De siste to skoleårene har det imidlertid utviklet seg ned til lærernivå.

- Vi har veldig gode erfaringer med det, sier Nyheim.

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.