ANNONSE

Trenger flere frivillige

Trenger flere frivillige

 

Fredag 12. juni kan du krysse av i filofaxen. Det er duket for utefestivalen Groruddalen RockCity. Still opp som frivillig, og få samtidig en underholdende kveld.

Tekst:

Publisert:

Fredag 12. juni kan du krysse av i filofaxen. Det er duket for utefestivalen Groruddalen RockCity, og er en forlengelse av fjorårets «Grusrock» og east-side-arrangementene. Som Akers Avis Groruddalen har rapport om kommer blant annet rockelegenden Blondie Chaplin, rockebandet El Caco og flere unge talenter fra dalen.

Det som allikevel trengs til festivalen er flere frivillige, for de som ønsker det - kan kontakte Steffen Rogne på Fyrhuset før fredag. Telefon:  976 62 757. E-post: steffen@fyrhuset.com.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE