Trenger flere frivillige

Trenger flere frivillige

 

Fredag 12. juni kan du krysse av i filofaxen. Det er duket for utefestivalen Groruddalen RockCity. Still opp som frivillig, og få samtidig en underholdende kveld.

Tekst:

Publisert:

Fredag 12. juni kan du krysse av i filofaxen. Det er duket for utefestivalen Groruddalen RockCity, og er en forlengelse av fjorårets «Grusrock» og east-side-arrangementene. Som Akers Avis Groruddalen har rapport om kommer blant annet rockelegenden Blondie Chaplin, rockebandet El Caco og flere unge talenter fra dalen.

Det som allikevel trengs til festivalen er flere frivillige, for de som ønsker det - kan kontakte Steffen Rogne på Fyrhuset før fredag. Telefon:  976 62 757. E-post: steffen@fyrhuset.com.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.