ANNONSE

Trenger hjelp til brakkekartlegging

Trenger hjelp til brakkekartlegging

 

Bjørn Lundberg (Ap) og Plan- og bygningsetaten vil høre fra deg hvis du vet om sjenerende eller ulovlig oppsatte brakker i ditt nærmiljø.

Tekst:

Publisert:

Gjennom sommeren og høsten har bystyrerepresentat Bjørn Lundberg egenhendig tatt opp kampen mot brakkene i Groruddalen.

Etter å har funnet flere brakker som står uten tillatelse har han fått byråd for byutvikling, Merete Agerbak-Jensen (H) til å be Plan- og bygningsetaten (PBE) om å kartlegge brakkene i Groruddalen.

PBE har allerede begynt på saken, men ønsker hjelp fra våre lesere til å kartlegge brakkene.

- PBE har ingen god samlet oversikt over brakkene i Groruddalen. For å hjelpe dem på vei oppfordrer jeg groruddølene til å sende en mail til rebecca@groruddalen.no, eller ringe inn til Akers Avis som vil være behjelpelig i denne saken, sier Lundberg.

- Vi setter stor pris på om folk tipser oss, sier Lundberg.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE