Trimmer hver onsdag - og vil ha med deg

Trimmer hver onsdag - og vil ha med deg

 

Ideen er tatt fra tirsdagstrimmen i Moss. Ekteparet Unni og Sverre Jokstad, som begge arbeider som fysioterapeuter, ønsker at lokalmiljøet skal ta del i felles trening.

Tekst:

Publisert:

- Det skaper noe sosialt i nærmiljøet, mener Unni Jokstad.

- Vi forlanger ingenting annet enn engasjement. Dette er for deg og familien din. Det er trim for alle. Du velger selv om du vil gå, jogge eller løpe, forteller Sverre Jokstad.

Konkurrer med deg selv

Familien startet opp onsdagstrimmen i mai, og har jevnt hatt en gruppe på mellom 10 og 16 personer.

- Vi ønsker at folk skal vite om oss. Dette er den perfekte muligheten til å konkurrere med deg selv.

Odd Pettersen sitter som tidtaker. Han kan ikke være med og jogge selv på grunn av problemer med beina, men er der for at du skal konkurrere med deg selv.

- Jeg tar tiden. Det er ingen annen konkurranse enn med deg selv, men om man vil er det også muligheter for å konkurrere med Sverre her, smiler han.

Kan ta med hund

Turid Larsen og Esther Slaatsveen kommer inn på finalestedet når klokka nærmer seg 18.30. Regnet strømmer ned, men damene har ikke latt seg stoppe.

- Det er bare deilig. Jeg har vært med fra starten, og jeg merker allerede forskjell, forteller Larsen, som får et samtykkende nikk fra Slaatsveen.

På grunn av «word of mouth» har Berit Sørland tatt turen, og med seg har hun hunden sin.

- Ikke bare får jeg meg trim, men jeg får også gått tur med hunden, mener en forsnøyd Sørland.

Åge Johansen og kona Am Phon Champa Thong er også faste deltakere, og merker energien komme av trimmen. 

Er du interessert i å være med på onsdagstrim møter du opp onsdager kl. 18.00 ved tvillinggranene, bommen mot Hestejordet ved Hans Aanerudsvei/Furer Nymos vei på Sandås, Rødtvet.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.