Trimmer hver onsdag - og vil ha med deg

Trimmer hver onsdag - og vil ha med deg

 

Ideen er tatt fra tirsdagstrimmen i Moss. Ekteparet Unni og Sverre Jokstad, som begge arbeider som fysioterapeuter, ønsker at lokalmiljøet skal ta del i felles trening.

- Det skaper noe sosialt i nærmiljøet, mener Unni Jokstad.

- Vi forlanger ingenting annet enn engasjement. Dette er for deg og familien din. Det er trim for alle. Du velger selv om du vil gå, jogge eller løpe, forteller Sverre Jokstad.

Konkurrer med deg selv

Familien startet opp onsdagstrimmen i mai, og har jevnt hatt en gruppe på mellom 10 og 16 personer.

- Vi ønsker at folk skal vite om oss. Dette er den perfekte muligheten til å konkurrere med deg selv.

Odd Pettersen sitter som tidtaker. Han kan ikke være med og jogge selv på grunn av problemer med beina, men er der for at du skal konkurrere med deg selv.

- Jeg tar tiden. Det er ingen annen konkurranse enn med deg selv, men om man vil er det også muligheter for å konkurrere med Sverre her, smiler han.

Kan ta med hund

Turid Larsen og Esther Slaatsveen kommer inn på finalestedet når klokka nærmer seg 18.30. Regnet strømmer ned, men damene har ikke latt seg stoppe.

- Det er bare deilig. Jeg har vært med fra starten, og jeg merker allerede forskjell, forteller Larsen, som får et samtykkende nikk fra Slaatsveen.

På grunn av «word of mouth» har Berit Sørland tatt turen, og med seg har hun hunden sin.

- Ikke bare får jeg meg trim, men jeg får også gått tur med hunden, mener en forsnøyd Sørland.

Åge Johansen og kona Am Phon Champa Thong er også faste deltakere, og merker energien komme av trimmen. 

Er du interessert i å være med på onsdagstrim møter du opp onsdager kl. 18.00 ved tvillinggranene, bommen mot Hestejordet ved Hans Aanerudsvei/Furer Nymos vei på Sandås, Rødtvet.

 

Siste nytt i Nyheter

Vil rette opp inntrykket

Fagkveld om barnevernet hos politiet:

Vil rette opp inntrykket

 • politi

Politiet på Stovner inviterte til fagkvelder for å framsnakke barnevernet i hele Groruddalen. Målet er å bryte ned fordommene.

Rekordoppmøte til <BR>«Torbjørns time»

Kunnskapsministeren på Haugenstua skole:

Rekordoppmøte til
«Torbjørns time»

 • foreldremøte

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) ble overrasket over hvor mange interesserte som møtte opp i hans foreldremøte på Haugenstua skole. Innspillene tar han med seg videre.

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

 • politikk

En NAV-rapport konkluderer med at innvandrere blir diskriminert i arbeidslivet. Afshan Rafiq (H) mener ledere som rekrutterer bredt bør belønnes med en bonusordning.

 
«Vi må snakke <BR>litt om Oslopakka»

Byrådet – etter ett år:

«Vi må snakke
litt om Oslopakka»

 • byrådet

Raymond Johansen kaller fortsatt Oslopakke 3 for en revolusjonerende gavepakke til Oslo - selv om Groruddalens prosjekter er skjøvet fram i tid. Han understreker spesielt at E6-lokkets kamp ikke er over.

Påvist asbest

Påvist asbest

Bydel Stovner har gitt pålegg til tomteeier om å sikre de forfalne byggene i Karihaugveien 22. Noen har tatt seg inn i byggene som man nå med sikkerhet ved inneholder asbest.

Ønsker innspill til innhold

Ny Groruddals-satsing skal planlegges

Ønsker innspill til innhold

 • Groruddals-satsingen

En ny Groruddals-satsing er på trappene og skal fylles med innhold. Alna-politiker Grete Horntvedt (H) og stortingsrepresentant Mudassar Kapur (H) oppfordrer groruddøler og lokalpolitikere til å komme med innspill.

 
Status fra Statens vegvesen

Status fra Statens vegvesen

 • statens vegvesen

Statens vegvesen sitter med flere av veiprosjektene i Groruddalen. I revidert Oslopakke 3 er ikke Fossum- eller Bredtvetdiagonalen nevnt. Men arbeidet fortsetter som før - og valg av trasé kan komme i 2017.

Overrasket med bydelspris

Alna bydelsutvalgsmøte:

Overrasket med bydelspris

 • Alna BU

Anne Grete Orlien trodde hun bare skulle snakke om sitt arbeid med pallekarmer i bydelsutvalgsmøte forrige uke. Den gang ei...

Positiv til tross for kutt

Henger områdeløft på Haugerud og Trosterud i en tynn tråd?

Positiv til tross for kutt

 • områdeløft

Monique Nyberget Hiller (Ap) leder styringsgruppen for områdeløft Haugerud og Trosterud. Hun er håpefull til satsing tross for kutt i Groruddals-satsingsmidler fra både stat og kommune.

 
Kriminalrapport om <BR>Bjerke-ungdom

Bjerke bydelsutvalg:

Kriminalrapport om
Bjerke-ungdom

 • Bjerke BU

Stasjonssjef John Roger Lund på Stovner politistasjon troppet opp med SaLTo-koordinator May-Britt Gunnaleite i bydelsutvalgsmøte for å informere bydelspolitikerne om Bjerke-ungdommen.

Dalens representant

Yrkes-NM i Bergen:

Dalens representant

 • NM

Endre Marx Westergren (18) skal sammen med sin makker representere Oslo kommune under Yrkes-NM. I tillegg er han Groruddalens utsending.

- Få saker <BR>og lite endring

Byrådet – etter ett år:

- Få saker
og lite endring

 • Byrådet – etter ett år:

Frp og Venstre mener byrådet har fått til for lite endringer med tanke på hvor lenge de har forberedt seg på å sitte med makta.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!