Trimmer hver onsdag - og vil ha med deg

Trimmer hver onsdag - og vil ha med deg

 

Ideen er tatt fra tirsdagstrimmen i Moss. Ekteparet Unni og Sverre Jokstad, som begge arbeider som fysioterapeuter, ønsker at lokalmiljøet skal ta del i felles trening.

Skrevet av:

- Det skaper noe sosialt i nærmiljøet, mener Unni Jokstad.

- Vi forlanger ingenting annet enn engasjement. Dette er for deg og familien din. Det er trim for alle. Du velger selv om du vil gå, jogge eller løpe, forteller Sverre Jokstad.

Konkurrer med deg selv

Familien startet opp onsdagstrimmen i mai, og har jevnt hatt en gruppe på mellom 10 og 16 personer.

- Vi ønsker at folk skal vite om oss. Dette er den perfekte muligheten til å konkurrere med deg selv.

Odd Pettersen sitter som tidtaker. Han kan ikke være med og jogge selv på grunn av problemer med beina, men er der for at du skal konkurrere med deg selv.

- Jeg tar tiden. Det er ingen annen konkurranse enn med deg selv, men om man vil er det også muligheter for å konkurrere med Sverre her, smiler han.

Kan ta med hund

Turid Larsen og Esther Slaatsveen kommer inn på finalestedet når klokka nærmer seg 18.30. Regnet strømmer ned, men damene har ikke latt seg stoppe.

- Det er bare deilig. Jeg har vært med fra starten, og jeg merker allerede forskjell, forteller Larsen, som får et samtykkende nikk fra Slaatsveen.

På grunn av «word of mouth» har Berit Sørland tatt turen, og med seg har hun hunden sin.

- Ikke bare får jeg meg trim, men jeg får også gått tur med hunden, mener en forsnøyd Sørland.

Åge Johansen og kona Am Phon Champa Thong er også faste deltakere, og merker energien komme av trimmen. 

Er du interessert i å være med på onsdagstrim møter du opp onsdager kl. 18.00 ved tvillinggranene, bommen mot Hestejordet ved Hans Aanerudsvei/Furer Nymos vei på Sandås, Rødtvet.


 

Siste nytt i Nyheter

Ruter gjør om rutene

Ruter endrer rutene

 • ruter

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

Annonse: Grorud Senter
Den nye møteplassen

Grorud Senter

Den nye møteplassen

 • Grorud senter

Om ikke lenge er Grorud Senter ferdig oppusset, med nye butikker, nye fasader og ikke minst et nytt bakeri og en sushirestaurant.

Vil ha 76-bussen tilbake

Vil ha 76-bussen tilbake

Etter at bussen sluttet å kjøre innom Prost Hallings vei og Regnbueveien ved Bryn skole, har beboerne på Teisen og Fjellhus prøvd å få til en dialog med Ruter. Først nå får de svar.

 
Kontraktene er signert

«Nye» Tveten gård

Kontraktene signert

 • historie

I lang tid har Tveten gård vært under oppussing i regi av Kulturetaten. Nå er nye kontrakter signert med frivilligheten og bydelen om aktivitet på gården fremover.

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

 
Byutviklings-status i Groruddalen

Årsmøte Groruddalen Miljøforum

Byutviklings-status
i Groruddalen

 • miljø

Tirsdag 28. mars skal Groruddalen Miljøforum ha sitt årsmøte. Det blir utdeling av hederspris, samt et blikk på byutviklingen i Groruddalen fremover.

Maks sikkerhet

Brukere av trygghetsalarm får røykvarsler:

Maks sikkerhet

 • Bydel Stovner

Bydelsutvalget i Bydel Stovner har bestemt at alle som får innvilget trygghetsalarm får installasjon av røykvarsel på kjøpet. Dette viser bydelens digitale satsing.

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

Markerte den internasjonale dagen mot rasisme

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

 • Rasisme

Byråd Geir Lippestad (Ap) vil ha et tydelig perspektiv i kampen mot rasisme og diskriminering. Ifølge politiet finnes det store mørketall innenfor hatkriminalitet.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

– Det ligger mye kraft her

Het debatt om østkantungdom:

– Det ligger mye kraft her

 • Østkantungdom

Ordfører Marianne Borgen (SV) ville møte ungdom på Haugenstua for å snakke om hvordan de føler det rundt debatten om Groruddals-ungdom som har blusset opp i det siste. Hun mener det er viktig å skape et nyansert bilde.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!