Trodde nabokrangel endte i drap

Trodde nabokrangel endte i drap

FALSK ALARM: Politiet trodde det dreide seg om et drap og rykket mannsterke ut til Romsås tirsdag ettermiddag. FOTO: Martin Vik

Alle ledige enheter i Oslo politidistrikt ble dirigert til Romsås da politiet fikk melding om det de trodde var et drap. Det hele viste seg å være en misforståelse.

Tekst:

Publisert:

– Det har pågått en nabokrangel her over noe tid, og de første meldingene var svært dramatiske. På grunn av språkproblemer hørtes det ut som om noen var blitt drept, forteller operasjonsleder Sven-Martin Ege til Akers Avis Groruddalen.

Alt som kunne krype og gå av ambulanser og politibiler kjørte til adressen i Oddvar Solbergs vei på Romsås.

Det ble raskt klart at saken ikke var fullt så dramatisk som først antatt.

Politiet har snakket med partene og forlater nå stedet.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.