ANNONSE

Trodde nabokrangel endte i drap

Trodde nabokrangel endte i drap

FALSK ALARM: Politiet trodde det dreide seg om et drap og rykket mannsterke ut til Romsås tirsdag ettermiddag. FOTO: Martin Vik

Alle ledige enheter i Oslo politidistrikt ble dirigert til Romsås da politiet fikk melding om det de trodde var et drap. Det hele viste seg å være en misforståelse.

Tekst:

Publisert:

– Det har pågått en nabokrangel her over noe tid, og de første meldingene var svært dramatiske. På grunn av språkproblemer hørtes det ut som om noen var blitt drept, forteller operasjonsleder Sven-Martin Ege til Akers Avis Groruddalen.

Alt som kunne krype og gå av ambulanser og politibiler kjørte til adressen i Oddvar Solbergs vei på Romsås.

Det ble raskt klart at saken ikke var fullt så dramatisk som først antatt.

Politiet har snakket med partene og forlater nå stedet.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE