ANNONSE

Truet barn med kniv

Truet barn med kniv

 

En mann skal ha truet unge jenter med kniv i Veitvetveien.

Tekst:

Publisert:

En politipatrulje var på et rutineoppdrag da de ble stoppet av flere unge jenter som fortalte at en mann hadde oppført seg truende med en kniv i hånda.

Hendelsen skjedde i Veitvetveien lørdag.

Etter kort tid pågrep patruljen en overstadig beruset mann uten dramatikk. Han ble kjørt i arresten, men politiet fant aldri kniven.

- Flere vitner gjenga den samme historien som jentene. Vi tok ham med inn til avhør, men han nekter straffskyld, sier jourhavende etterforsker, Audun Jevnaker.

Mannnen, som er i midten 30-årene, ble mandag dimittert. Han er siktet for trusler.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE