Truet barn med kniv

Truet barn med kniv

 

En mann skal ha truet unge jenter med kniv i Veitvetveien.

Tekst:

Publisert:

En politipatrulje var på et rutineoppdrag da de ble stoppet av flere unge jenter som fortalte at en mann hadde oppført seg truende med en kniv i hånda.

Hendelsen skjedde i Veitvetveien lørdag.

Etter kort tid pågrep patruljen en overstadig beruset mann uten dramatikk. Han ble kjørt i arresten, men politiet fant aldri kniven.

- Flere vitner gjenga den samme historien som jentene. Vi tok ham med inn til avhør, men han nekter straffskyld, sier jourhavende etterforsker, Audun Jevnaker.

Mannnen, som er i midten 30-årene, ble mandag dimittert. Han er siktet for trusler.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.