Truet dørvakt med pistol

Truet dørvakt med pistol

 

En beruset mann så rødt da han ble kastet ut fra utestedet Ceylon på Kalbakken.

Tekst:

Publisert:

Natt til lørdag ble en dørvakt truet med en elektrisk pistol etter at han kastet ut en overstadig bar-gjest.  

-  Vakten nektet personen adgang fordi han var for full. Først gikk mannen sin vei, men kort tid etter kom han tilbake med en gasspistol, som er svært lik en vanlig pistol, forteller førstebetjent på Stovner politistasjon, Line Henriksen.  

Dørvakten lot seg dog ikke skremme.  

-  Han kastet pistol-mannen i bakken og da vi kom til stedet hadde dørvakten full kontroll på ham, sier Henriksen.

Mannen, en 32-åring, har erkjent at han var i besittelse av pistolen, men han nekter for å ha oppført seg truende.

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.