Truet dørvakt med pistol

Truet dørvakt med pistol

 

En beruset mann så rødt da han ble kastet ut fra utestedet Ceylon på Kalbakken.

Tekst:

Publisert:

Natt til lørdag ble en dørvakt truet med en elektrisk pistol etter at han kastet ut en overstadig bar-gjest.  

-  Vakten nektet personen adgang fordi han var for full. Først gikk mannen sin vei, men kort tid etter kom han tilbake med en gasspistol, som er svært lik en vanlig pistol, forteller førstebetjent på Stovner politistasjon, Line Henriksen.  

Dørvakten lot seg dog ikke skremme.  

-  Han kastet pistol-mannen i bakken og da vi kom til stedet hadde dørvakten full kontroll på ham, sier Henriksen.

Mannen, en 32-åring, har erkjent at han var i besittelse av pistolen, men han nekter for å ha oppført seg truende.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.