ANNONSE

Truet med å sprenge NAV Bjerke

Truet med å sprenge NAV Bjerke

 

En mann er pågrepet etter å ha truet med å sprenge NAV-kontoret på Bjerke i lufta.

Tekst:

Publisert:

Det meldte politiet på sin Twitter-konto ved 13-tiden mandag.

«En person pågrepet for trusler mot NAV Bjerke. Hevdet han skulle sprenge NAV i lufta. Pågrepet uten dramatikk på utsiden av kontoret», melder operasjonssentralen.

NAV-kontoret holder til i høyblokka på Økern og har vakthold. Mannen ble kjørt til arresten for avhør.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE