Truet med å sprenge NAV Bjerke

Truet med å sprenge NAV Bjerke

 

En mann er pågrepet etter å ha truet med å sprenge NAV-kontoret på Bjerke i lufta.

Tekst:

Publisert:

Det meldte politiet på sin Twitter-konto ved 13-tiden mandag.

«En person pågrepet for trusler mot NAV Bjerke. Hevdet han skulle sprenge NAV i lufta. Pågrepet uten dramatikk på utsiden av kontoret», melder operasjonssentralen.

NAV-kontoret holder til i høyblokka på Økern og har vakthold. Mannen ble kjørt til arresten for avhør.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj forteller om et boligområde i utvikling.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.