Tshawe og Vinni sammen på scenen igjen

Tshawe og Vinni sammen på scenen igjen

 

Plutselig ble scenen entret av Groruddals-gutten og medlem av Madcon, Tshawe Baque, da Vinni i Paperboys var i god gang med publikum. Det varmet det oppmøte folket å se «Barcelona-duo'n» sammen igjen.

Tekst:

Publisert:

- Jeg fikk vite at jeg skulle opp på scenen 2 sekunder før jeg var oppe. Det var utrolig gøy.

- Det er lenge siden jeg har stått på scenen med Vinni. Det bringte tilbake gode minner, sier Tshawe til Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.