ANNONSE

Tveita-naboer skremt etter brann

Tveita-naboer skremt etter brann

 

Lørdag brant det i Nåkkves vei på Tveita. Naboene er skremt, men glade for at ingen gikk liv gikk tapt da flammene herjet i 11. etasje.

Tekst:

Publisert:

- Det er fryktelig skummelt. Spesielt fordi det bor så mange eldre mennesker her. De vil ha problemer med å evakuere, sier Hjørdis Andersen.

Hun møter naboene Ella Hansen, Mabel Halvorsen og Randi Lillemoen dagen etter den massive brannen i Nåkkves vei på Tveita. En person ble sendt til sykehus med røykskader, 15 ble sjekket av helsepersonell og hele den 13. etasjer høye blokka ble evakuert.

Ifølge brannvesenet startet brannen i 11. etasje. Flammene skal også ha totalskader leilighetene over og under.

Søndag var kriminalteknikere fra politiet på plass for å undersøke hva som kan være brannårsaken.

Les mer om brannen i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE