Tveita-naboer skremt etter brann

Tveita-naboer skremt etter brann

 

Lørdag brant det i Nåkkves vei på Tveita. Naboene er skremt, men glade for at ingen gikk liv gikk tapt da flammene herjet i 11. etasje.

Tekst:

Publisert:

- Det er fryktelig skummelt. Spesielt fordi det bor så mange eldre mennesker her. De vil ha problemer med å evakuere, sier Hjørdis Andersen.

Hun møter naboene Ella Hansen, Mabel Halvorsen og Randi Lillemoen dagen etter den massive brannen i Nåkkves vei på Tveita. En person ble sendt til sykehus med røykskader, 15 ble sjekket av helsepersonell og hele den 13. etasjer høye blokka ble evakuert.

Ifølge brannvesenet startet brannen i 11. etasje. Flammene skal også ha totalskader leilighetene over og under.

Søndag var kriminalteknikere fra politiet på plass for å undersøke hva som kan være brannårsaken.

Les mer om brannen i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.