Uavgjort mot Tromsø 2

Uavgjort mot Tromsø 2

 

Hasle/Løren sliter fremdeles med å ta tre poeng.

Hasle/Lørens fotballherrer spilte i dag 1-1 hjemme mot Tromsø 2 på Løren kunstgress. Adrian Thun scoret Hasle/Lørens mål etter innlegg fra spissmakker Shire Standnes tidlig i første omgang. Resultatet sto seg til pause, men gjestene utlignet forspranget kort tid etter hvilen.

Les mer om Hasle/Lørens kamp og alle våre andre lokale lag i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.