Uflaks for City

Uflaks for City

 

Oslo City hadde full kontroll i bortekampen mot Kolstad før de plutselig fikk en omdiskutert straffe mot seg. Nå er de sist i Fair Play-ligaen.

Tekst:

Publisert:

 

- Vi kjører kampen i skikkelig Oslo City-stil de første 45 minuttene. I andre omgang får Kolstad en billig straffe og Mike Dumboya blir utvist. Det blir litt repetisjon å rise dommeren, men dette var ikke bra, mener hovedtrener Mendy Patè. 

Før helga spilte Oslo City mot Molde. Der røyk de på tap 1-2.

- Vi er ikke konsentrert fra start og får to veldig billige mål  mot oss før det er spilt 10 minutter. Da blir det tøft, sier Patè.

Tapet fører Oslo City ned på siste plass i Fair Play-ligaen. Det positive er at veien opp er kort. Med tre poeng kan laget klatre fem plasser opp.

- Vi er klar over situasjonen vi er i, og må jobbe hardt deretter. En del kamper vi har spilt, tilsier at vi tar nivået i 2. divisjon. Etter en dårlig start har vi nå begynt å stabilisere oss i større grad, sier Patè.

Neste oppgave for Oslo City nå er Strindheim på lørdag.

- Det blir treninger denne uka, så skal vi ta poeng mot Strindheim og deretter Aalesund før det blir noe ferie.

NB! Ifølge Mendy Patè jobber klubben med forsterkninger.

- Vi forsøker oss på et par spillere, men det er litt tidlig foreløpig, avslutter Patè.

 

Fotball, 2. divisjon, avd. 2:

Kolstad - Oslo City 1-1 (0-1).

Huseby kunstgress.

Tilskuere: Ca. 50

Dommer: Trond-Erik Julseth.

Gule kort: Mohammed El-Amrani.

Rødt kort: Mike Dumboya.

Mål for Oslo City: Angelo Santos.

Oslo Citys lag (4-2-3-1): Masood Fazal, Kenneth Anizor (Said El Ouaali fra 75), Christophe Renè, Abdullahi Bah, Alex Davies, Formose Pape Mendy, Mike Dumboya, Mohammed El-Amrani (Mohammed Sesay fra 75), Erwin Augustin (Masood Vahabzadeh fra 80), Said El-Ouaali, Angelo Santos.

Stjernene:

*** Angelo Santos

** Said El-Ouaali

* Mike Dumboya

 

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.