Uflaks for City

Uflaks for City

 

Oslo City hadde full kontroll i bortekampen mot Kolstad før de plutselig fikk en omdiskutert straffe mot seg. Nå er de sist i Fair Play-ligaen.

Skrevet av:

 

- Vi kjører kampen i skikkelig Oslo City-stil de første 45 minuttene. I andre omgang får Kolstad en billig straffe og Mike Dumboya blir utvist. Det blir litt repetisjon å rise dommeren, men dette var ikke bra, mener hovedtrener Mendy Patè. 

Før helga spilte Oslo City mot Molde. Der røyk de på tap 1-2.

- Vi er ikke konsentrert fra start og får to veldig billige mål  mot oss før det er spilt 10 minutter. Da blir det tøft, sier Patè.

Tapet fører Oslo City ned på siste plass i Fair Play-ligaen. Det positive er at veien opp er kort. Med tre poeng kan laget klatre fem plasser opp.

- Vi er klar over situasjonen vi er i, og må jobbe hardt deretter. En del kamper vi har spilt, tilsier at vi tar nivået i 2. divisjon. Etter en dårlig start har vi nå begynt å stabilisere oss i større grad, sier Patè.

Neste oppgave for Oslo City nå er Strindheim på lørdag.

- Det blir treninger denne uka, så skal vi ta poeng mot Strindheim og deretter Aalesund før det blir noe ferie.

NB! Ifølge Mendy Patè jobber klubben med forsterkninger.

- Vi forsøker oss på et par spillere, men det er litt tidlig foreløpig, avslutter Patè.

 

Fotball, 2. divisjon, avd. 2:

Kolstad - Oslo City 1-1 (0-1).

Huseby kunstgress.

Tilskuere: Ca. 50

Dommer: Trond-Erik Julseth.

Gule kort: Mohammed El-Amrani.

Rødt kort: Mike Dumboya.

Mål for Oslo City: Angelo Santos.

Oslo Citys lag (4-2-3-1): Masood Fazal, Kenneth Anizor (Said El Ouaali fra 75), Christophe Renè, Abdullahi Bah, Alex Davies, Formose Pape Mendy, Mike Dumboya, Mohammed El-Amrani (Mohammed Sesay fra 75), Erwin Augustin (Masood Vahabzadeh fra 80), Said El-Ouaali, Angelo Santos.

Stjernene:

*** Angelo Santos

** Said El-Ouaali

* Mike Dumboya

 

 

Siste nytt i Nyheter

Groruddalens rolle<BR> i byutviklingen

Stor konferanse om Groruddals-satsing og boligbygging:

Groruddalens rolle
i byutviklingen

  • Boligbygging

På torsdag og fredag samles politikere og fagfolk til to konferanser om utviklingen i Groruddalen med vekt på Groruddals-satsingen og boligbygging. Målet er å markere dalens innflytelse fra 2007 og inn i fremtiden.

Glemmer ikke <BR>Alna ridesenter

Budsjettforhandling 2017:

Glemmer ikke
Alna ridesenter

  • Alna ridesenter

Frp velger å sette av én million kroner i sitt alternative budsjett til å nedbetale deler av Alna ridesenters lån og håper på bred politisk støtte. Budsjettet skal vedtas i dag.

Folkehelsebydelen

Folkehelsebydelen

  • politikk

Ved månedsskiftet la bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide frem budsjettforslaget for Bydel Grorud i 2017. Solid økonomisk styring de siste årene medfører ingen store overraskelser i budsjettet, der videreføring av satsingen på folkehelse er den store fellesnevneren.

 
Trenger din stemme

Skal sette ut ti benker:

Trenger din stemme

  • områdeløft

Programleder Ingvild Risnes for områdeløft Trosterud-Haugerud vil ha forslag til hvor ti benker i området kan plasseres. Områdeløftet har fått 400.000 kroner til strakstiltak.

Vil prøveselge på Furuset

Vil prøveselge på Furuset

  • Furuset

Boligvekstutvalget lanserte sin sluttrapport «Økt boligvekst i Oslo» med 59 ulike tiltak som skal øke takten i boligbyggingen. Et av dem er prøvesalg av tomter på Furuset.

Skapte bånd til Paris

Skapte bånd til Paris

  • Grorudungdom

Siden 2009 har ungdom i Bydel Grorud jobbet med dialogarbeid. Nå har de innledet et samarbeid med Nansens fredssenter og den norske ambassaden i Paris.

 
- Vi kan ikke <BR>miste Bydelsrusken

- Vi kan ikke
miste Bydelsrusken

  • Bydelsrusken

Næringsbyråd Geir Lippestad (Ap) vil styrke tilbud som Bydelsrusken fremover. Sammen med finansbyråd Robert Steen (Ap) og Rusken-general Jan Hauger tok han turen til Alna for å få inspirasjon.

Undervarme skal <BR>minske forskjeller

Ny kunstgressbane på Kalbakken:

Undervarme skal
minske forskjeller

  • Kunstgress

Byrådet og Obos vil utjevne en skjev fordeling av kunstgressbaner med undervarme i Oslo. Derfor foreslås det å bygge ny bane på Kalbakken - som klubbene kan dele på.

- Prosessen har stoppet opp

- Prosessen har stoppet opp

Statens vegvesen regulerer ny gang- og sykkelbro mellom Ulven-Teisen. Nå stikker ulike offentlige etater kjepper i hjulene for hverandre, noe FAU-leder Attia Mirza Mehmood og Tore Syvert Haga (SV) reagerer på.

 
Kan toppe stortingslista

SV-topp flytter til Veitvet:

Kan toppe stortingslista

  • SV

I morgen blir det kampvotering om plass på SVs stortingsliste 2017 - og flere groruddøler har en sjanse. Toppkandidat Kari Elisabeth Kaski har nettopp kjøpt hus på Veitvet.

Vil legge ned <BR>Kulturhuset Påbanen

Vil legge ned
Kulturhuset Påbanen

  • bydel bjerke

Bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen har behandlet sitt siste budsjett for Bydel Bjerke. Bydelen står overfor store kutt - og et av forslagene er å legge ned tilbudet til Kulturhuset Påbanen.

Åpnet Jesperudjordet

Åpnet Jesperudjordet

– en møteplass for alle

På torsdag åpnet Jesperudjordet som skal være for alle. Beboerne har vært med på å bestemme hvordan det skal se ut og nå er det dem som skal bruke det.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!