Uflaks for City

Uflaks for City

 

Oslo City hadde full kontroll i bortekampen mot Kolstad før de plutselig fikk en omdiskutert straffe mot seg. Nå er de sist i Fair Play-ligaen.

Skrevet av:

 

- Vi kjører kampen i skikkelig Oslo City-stil de første 45 minuttene. I andre omgang får Kolstad en billig straffe og Mike Dumboya blir utvist. Det blir litt repetisjon å rise dommeren, men dette var ikke bra, mener hovedtrener Mendy Patè. 

Før helga spilte Oslo City mot Molde. Der røyk de på tap 1-2.

- Vi er ikke konsentrert fra start og får to veldig billige mål  mot oss før det er spilt 10 minutter. Da blir det tøft, sier Patè.

Tapet fører Oslo City ned på siste plass i Fair Play-ligaen. Det positive er at veien opp er kort. Med tre poeng kan laget klatre fem plasser opp.

- Vi er klar over situasjonen vi er i, og må jobbe hardt deretter. En del kamper vi har spilt, tilsier at vi tar nivået i 2. divisjon. Etter en dårlig start har vi nå begynt å stabilisere oss i større grad, sier Patè.

Neste oppgave for Oslo City nå er Strindheim på lørdag.

- Det blir treninger denne uka, så skal vi ta poeng mot Strindheim og deretter Aalesund før det blir noe ferie.

NB! Ifølge Mendy Patè jobber klubben med forsterkninger.

- Vi forsøker oss på et par spillere, men det er litt tidlig foreløpig, avslutter Patè.

 

Fotball, 2. divisjon, avd. 2:

Kolstad - Oslo City 1-1 (0-1).

Huseby kunstgress.

Tilskuere: Ca. 50

Dommer: Trond-Erik Julseth.

Gule kort: Mohammed El-Amrani.

Rødt kort: Mike Dumboya.

Mål for Oslo City: Angelo Santos.

Oslo Citys lag (4-2-3-1): Masood Fazal, Kenneth Anizor (Said El Ouaali fra 75), Christophe Renè, Abdullahi Bah, Alex Davies, Formose Pape Mendy, Mike Dumboya, Mohammed El-Amrani (Mohammed Sesay fra 75), Erwin Augustin (Masood Vahabzadeh fra 80), Said El-Ouaali, Angelo Santos.

Stjernene:

*** Angelo Santos

** Said El-Ouaali

* Mike Dumboya

 

 

Siste nytt i Nyheter

Ruter gjør om rutene

Ruter endrer rutene

 • ruter

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

Annonse: Grorud Senter
Den nye møteplassen

Grorud Senter

Den nye møteplassen

 • Grorud senter

Om ikke lenge er Grorud Senter ferdig oppusset, med nye butikker, nye fasader og ikke minst et nytt bakeri og en sushirestaurant.

Vil ha 76-bussen tilbake

Vil ha 76-bussen tilbake

Etter at bussen sluttet å kjøre innom Prost Hallings vei og Regnbueveien ved Bryn skole, har beboerne på Teisen og Fjellhus prøvd å få til en dialog med Ruter. Først nå får de svar.

 
Kontraktene er signert

«Nye» Tveten gård

Kontraktene signert

 • historie

I lang tid har Tveten gård vært under oppussing i regi av Kulturetaten. Nå er nye kontrakter signert med frivilligheten og bydelen om aktivitet på gården fremover.

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

 
Byutviklings-status i Groruddalen

Årsmøte Groruddalen Miljøforum

Byutviklings-status
i Groruddalen

 • miljø

Tirsdag 28. mars skal Groruddalen Miljøforum ha sitt årsmøte. Det blir utdeling av hederspris, samt et blikk på byutviklingen i Groruddalen fremover.

Maks sikkerhet

Brukere av trygghetsalarm får røykvarsler:

Maks sikkerhet

 • Bydel Stovner

Bydelsutvalget i Bydel Stovner har bestemt at alle som får innvilget trygghetsalarm får installasjon av røykvarsel på kjøpet. Dette viser bydelens digitale satsing.

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

Markerte den internasjonale dagen mot rasisme

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

 • Rasisme

Byråd Geir Lippestad (Ap) vil ha et tydelig perspektiv i kampen mot rasisme og diskriminering. Ifølge politiet finnes det store mørketall innenfor hatkriminalitet.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

– Det ligger mye kraft her

Het debatt om østkantungdom:

– Det ligger mye kraft her

 • Østkantungdom

Ordfører Marianne Borgen (SV) ville møte ungdom på Haugenstua for å snakke om hvordan de føler det rundt debatten om Groruddals-ungdom som har blusset opp i det siste. Hun mener det er viktig å skape et nyansert bilde.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!