Uflaks for City

Uflaks for City

 

Oslo City hadde full kontroll i bortekampen mot Kolstad før de plutselig fikk en omdiskutert straffe mot seg. Nå er de sist i Fair Play-ligaen.

 

- Vi kjører kampen i skikkelig Oslo City-stil de første 45 minuttene. I andre omgang får Kolstad en billig straffe og Mike Dumboya blir utvist. Det blir litt repetisjon å rise dommeren, men dette var ikke bra, mener hovedtrener Mendy Patè. 

Før helga spilte Oslo City mot Molde. Der røyk de på tap 1-2.

- Vi er ikke konsentrert fra start og får to veldig billige mål  mot oss før det er spilt 10 minutter. Da blir det tøft, sier Patè.

Tapet fører Oslo City ned på siste plass i Fair Play-ligaen. Det positive er at veien opp er kort. Med tre poeng kan laget klatre fem plasser opp.

- Vi er klar over situasjonen vi er i, og må jobbe hardt deretter. En del kamper vi har spilt, tilsier at vi tar nivået i 2. divisjon. Etter en dårlig start har vi nå begynt å stabilisere oss i større grad, sier Patè.

Neste oppgave for Oslo City nå er Strindheim på lørdag.

- Det blir treninger denne uka, så skal vi ta poeng mot Strindheim og deretter Aalesund før det blir noe ferie.

NB! Ifølge Mendy Patè jobber klubben med forsterkninger.

- Vi forsøker oss på et par spillere, men det er litt tidlig foreløpig, avslutter Patè.

 

Fotball, 2. divisjon, avd. 2:

Kolstad - Oslo City 1-1 (0-1).

Huseby kunstgress.

Tilskuere: Ca. 50

Dommer: Trond-Erik Julseth.

Gule kort: Mohammed El-Amrani.

Rødt kort: Mike Dumboya.

Mål for Oslo City: Angelo Santos.

Oslo Citys lag (4-2-3-1): Masood Fazal, Kenneth Anizor (Said El Ouaali fra 75), Christophe Renè, Abdullahi Bah, Alex Davies, Formose Pape Mendy, Mike Dumboya, Mohammed El-Amrani (Mohammed Sesay fra 75), Erwin Augustin (Masood Vahabzadeh fra 80), Said El-Ouaali, Angelo Santos.

Stjernene:

*** Angelo Santos

** Said El-Ouaali

* Mike Dumboya

 

 

Siste nytt i Nyheter

3,4 kilometer for to hjul

3,4 kilometer for to hjul

 • Gang- og sykkelvei

Bymiljøetaten og byråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) åpnet den 3,4 kilometer lange gang- og sykkelveien fra Trosterudkrysset til Ole Deviks vei. Arbeidet har pågått i to år - og byråden håper dette vil få flere ut på to hjul i Groruddalen.

For få praksisplasser

For få praksisplasser

- Høyre er bekymret

 • Ap

Yassine Arakia (H) og Saida Begum (H) er bekymret for tilgang til praksisplasser for elever med yrkesfaglig fordypning og mener skolebyrådens varslede yrkesfagsmelding vil komme for sent.

Google Maps

Togulykke på Bryn:

Én person omkom

 • politi

Politiet fikk tirsdag formiddag melding om at en mann ble påkjørt av toget i nærheten av Bryn stasjon. Han er nå bekreftet omkommet.

 
- Flerkultur er <BR>ikke noe nytt

«Kamzy» til Kuben på internasjonal dag:

- Flerkultur er
ikke noe nytt

 • Internasjonal dag

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap) gikk rett til kilden da hun skulle snakke om internasjonal dag på Kuben yrkesarena i forrige uke.

Mener «de røde» <BR>skyter i blinde

Mener «de røde»
skyter i blinde

 • politikk

Flertallet i Grorud BU jobber mot å skape flere kommunale arbeidsplasser i bydelen. Det vil på sikt skvise ut private aktører. Frp mener det hele er tuftet på grunnløs kritikk av private.

Enormt pengebruk <BR>på sykefravær

Enormt pengebruk
på sykefravær

 • GRORUD BU

I 2015 brukte Bydel Grorud 17,3 millioner kroner på vikarbruk i barnehager for å dekke opp sykefraværet. Flertallet i BU mener løsningen er nye heltidsansatte kun til vikarbruk.

 
Vil rette opp inntrykket

Fagkveld om barnevernet hos politiet:

Vil rette opp inntrykket

 • politi

Politiet på Stovner inviterte til fagkvelder for å framsnakke barnevernet i hele Groruddalen. Målet er å bryte ned fordommene.

Rekordoppmøte til <BR>«Torbjørns time»

Kunnskapsministeren på Haugenstua skole:

Rekordoppmøte til
«Torbjørns time»

 • foreldremøte

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) ble overrasket over hvor mange interesserte som møtte opp i hans foreldremøte på Haugenstua skole. Innspillene tar han med seg videre.

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

 • politikk

En NAV-rapport konkluderer med at innvandrere blir diskriminert i arbeidslivet. Afshan Rafiq (H) mener ledere som rekrutterer bredt bør belønnes med en bonusordning.

 
«Vi må snakke <BR>litt om Oslopakka»

Byrådet – etter ett år:

«Vi må snakke
litt om Oslopakka»

 • byrådet

Raymond Johansen kaller fortsatt Oslopakke 3 for en revolusjonerende gavepakke til Oslo - selv om Groruddalens prosjekter er skjøvet fram i tid. Han understreker spesielt at E6-lokkets kamp ikke er over.

Påvist asbest

Påvist asbest

Bydel Stovner har gitt pålegg til tomteeier om å sikre de forfalne byggene i Karihaugveien 22. Noen har tatt seg inn i byggene som man nå med sikkerhet ved inneholder asbest.

Ønsker innspill til innhold

Ny Groruddals-satsing skal planlegges

Ønsker innspill til innhold

 • Groruddals-satsingen

En ny Groruddals-satsing er på trappene og skal fylles med innhold. Alna-politiker Grete Horntvedt (H) og stortingsrepresentant Mudassar Kapur (H) oppfordrer groruddøler og lokalpolitikere til å komme med innspill.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!