Uflaks for City

Uflaks for City

 

Oslo City hadde full kontroll i bortekampen mot Kolstad før de plutselig fikk en omdiskutert straffe mot seg. Nå er de sist i Fair Play-ligaen.

Skrevet av:

 

- Vi kjører kampen i skikkelig Oslo City-stil de første 45 minuttene. I andre omgang får Kolstad en billig straffe og Mike Dumboya blir utvist. Det blir litt repetisjon å rise dommeren, men dette var ikke bra, mener hovedtrener Mendy Patè. 

Før helga spilte Oslo City mot Molde. Der røyk de på tap 1-2.

- Vi er ikke konsentrert fra start og får to veldig billige mål  mot oss før det er spilt 10 minutter. Da blir det tøft, sier Patè.

Tapet fører Oslo City ned på siste plass i Fair Play-ligaen. Det positive er at veien opp er kort. Med tre poeng kan laget klatre fem plasser opp.

- Vi er klar over situasjonen vi er i, og må jobbe hardt deretter. En del kamper vi har spilt, tilsier at vi tar nivået i 2. divisjon. Etter en dårlig start har vi nå begynt å stabilisere oss i større grad, sier Patè.

Neste oppgave for Oslo City nå er Strindheim på lørdag.

- Det blir treninger denne uka, så skal vi ta poeng mot Strindheim og deretter Aalesund før det blir noe ferie.

NB! Ifølge Mendy Patè jobber klubben med forsterkninger.

- Vi forsøker oss på et par spillere, men det er litt tidlig foreløpig, avslutter Patè.

 

Fotball, 2. divisjon, avd. 2:

Kolstad - Oslo City 1-1 (0-1).

Huseby kunstgress.

Tilskuere: Ca. 50

Dommer: Trond-Erik Julseth.

Gule kort: Mohammed El-Amrani.

Rødt kort: Mike Dumboya.

Mål for Oslo City: Angelo Santos.

Oslo Citys lag (4-2-3-1): Masood Fazal, Kenneth Anizor (Said El Ouaali fra 75), Christophe Renè, Abdullahi Bah, Alex Davies, Formose Pape Mendy, Mike Dumboya, Mohammed El-Amrani (Mohammed Sesay fra 75), Erwin Augustin (Masood Vahabzadeh fra 80), Said El-Ouaali, Angelo Santos.

Stjernene:

*** Angelo Santos

** Said El-Ouaali

* Mike Dumboya

 

 

Siste nytt i Nyheter

Molly (6) lærte opp kronprinsen

Molly (6) lærte opp kronprinsen

 • Teglverket skole

Kronprins Haakon tok turen til Teglverket skole for å lære hvordan de jobber med læringsteknologi i skolehverdagen. På Teglverket har alle elever en ipad – og Molly fikk lære bort til selveste kronprinsen.

– Skaper usikkerhet <BR>og svekker tilliten

Reagerer på barnehage-stopp

– Skaper usikkerhet
og svekker tilliten

 • Espira

Private Barnehagers Landsforbund (PBL) mener saken om at byrådet stopper en Espira fra å bygge en privat barnehage på Økern skaper stor usikkerhet og svekker tillitsforholdet til kommunen.

Vil at bydelen setter<BR> inn kulestøtet

Vil at bydelen setter
inn kulestøtet

 • Bydel Alna

Bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap) og leder av oppvekst- og kulturkomiteen Ivar Morken (Ap) ber folk som ønsker å søke om frivillighetsmidler komme på informasjonsmøte i neste uke. De håper på stor oppslutning fra hele bydelen.

 
Ber Groruddalen<BR> mobilisere til kamp

Ber Groruddalen
mobilisere til kamp

 • Eierseksjonsloven

Jan Bøhler (Ap) skal lede arbeidet med eierseksjonsloven på Stortinget og ber folk samle seg for å kjempe mot bolighaiene. Han mener regjeringen skuffer med sine argumenter og går mot sine egne i bystyret.

Foreslår å senke <BR>farten på Stovner

Foreslår å senke
farten på Stovner

 • stovner

Forslag fra Bymiljøetaten om tiltak til nye fartssoner i Bydel Stovner er nå sendt ut på høring. Farten skal senkes og flere fartshumper foreslås etablert. I tillegg kan det komme fortau på bussholdeplasser på Høybråten.

– Deler prisen med<BR> alle på sykehjemmet

– Deler prisen med
alle på sykehjemmet

 • Hverdagshelten 2016

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager er kåret til «Groruddalens hverdagshelt 2016». Hun deler prisen med frivillige og ansatte på sykehjemmet.

 
En logo for fremtiden

En logo for fremtiden

 • Bjerke vgs

Lars-André Barth fra medielinja på Bjerke videregående skole vant logokonkurransen til idrettsprosjektet «Den rosa sko» – et Bjerke-prosjekt for å rekruttere flere jenter til idrett i Groruddalen.

Innførte dieselforbud for <BR>ikke å bryte loven

Bør forsere tiltak for å unngå forbud i fremtiden:

Innførte dieselforbud for
ikke å bryte loven

 • Dieselforbud

Overingeniør på luftkvalitet Susanne Lützenkirchen i Bymiljøetaten forteller at det er første gang Oslo har innført dieselforbud på grunn av dårlig luftkvalitet. Hun mener forsering av Euro VI-standard for lastebiler vil forhindre forbud i fremtiden.

SV-Valen til Furuset

SV-Valen til Furuset

 • Alna SV

I kveld kommer SVs nestleder Snorre Valen til Deichmanske bibliotek på Furuset for å snakke om fordelingspolitikk.

 
Hjelper elever «over kneika»

Hjelper elever «over kneika»

 • Skolepolitikk

Rommen skole fikk fem nye utviklingslærere dette skoleåret. Skolebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) er glad for at elever som må tette noen hull kan få hjelpen de trenger.

Skaper brobyggere

Skaper brobyggere

FlexID er et nytt prosjekt i Bydel Grorud, der flerkulturell ungdom hjelpes til å finne sin identitet i møte med skole, familie og jobb, og tilslutt står igjen som «brobyggere» mellom kulturene.

Utvider med sushi og bakeri

Grorud tar sats i 2017

Utvider med sushi og bakeri

 • Grorud senter

Grorud senter skal pusses opp innvendig fram til påske. Da skal de friste med sushi, bakeri og kjøkkenbutikk. Ellers i Groruddalen har sentrene stort sett opplevd økning i omsetning i 2016.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!