Uhell ved Alnabruterminalen

Uhell ved Alnabruterminalen

FIKK ETSENDE STOFF PÅ SEG: En person har fått etsende stoff på seg etter at en 200 liters beholder med stoffet rullet av en varebil i ettermiddag.

Én person skal ha fått et sterkt alkalisk vaskemiddel på seg i ettermiddag inne på terminalområdet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2015 kl 17:03

På Twitter melder politiet om et uhell inne på Alnabruterminalen. Én person skal ha fått et alkalisk vaskemiddel på seg, og blir sjekket av helsepersonell. Det er en 200 liters beholder med etsende stoff som har rullet ut av en varebil på stedet.
Oslo brann- og redningsetat er på stedet og spyler området.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.