ANNONSE

Uhell ved Alnabruterminalen

Uhell ved Alnabruterminalen

FIKK ETSENDE STOFF PÅ SEG: En person har fått etsende stoff på seg etter at en 200 liters beholder med stoffet rullet av en varebil i ettermiddag.

Én person skal ha fått et sterkt alkalisk vaskemiddel på seg i ettermiddag inne på terminalområdet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2015 kl 17:03

På Twitter melder politiet om et uhell inne på Alnabruterminalen. Én person skal ha fått et alkalisk vaskemiddel på seg, og blir sjekket av helsepersonell. Det er en 200 liters beholder med etsende stoff som har rullet ut av en varebil på stedet.
Oslo brann- og redningsetat er på stedet og spyler området.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE