Uhell ved Alnabruterminalen

Uhell ved Alnabruterminalen

FIKK ETSENDE STOFF PÅ SEG: En person har fått etsende stoff på seg etter at en 200 liters beholder med stoffet rullet av en varebil i ettermiddag.

Én person skal ha fått et sterkt alkalisk vaskemiddel på seg i ettermiddag inne på terminalområdet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2015 kl 17:03

På Twitter melder politiet om et uhell inne på Alnabruterminalen. Én person skal ha fått et alkalisk vaskemiddel på seg, og blir sjekket av helsepersonell. Det er en 200 liters beholder med etsende stoff som har rullet ut av en varebil på stedet.
Oslo brann- og redningsetat er på stedet og spyler området.

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.