ANNONSE

Ulf Lundell melder avbud

 Ulf Lundell melder avbud

TREKKER SEG: Ulf Lundell opptrer likevel ikke på GranittRock lørdag kveld.

Årets største trekkplaster, Ulf Lundell, har blitt syk og kommer ikke til å spille på GranittRock lørdag kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.09.2014 kl 21:54

Mens festivalledelsen hadde hendene fulle med å avvikle åpningen av GranittRock tikket meldingen inn:

Ulf Lundell trekker seg fra lørdagens konsert grunnet sykdom.

– Vi vet ikke mer enn at han har blitt syk og at han trekker seg, bekrefter festivalsjef Rune Madsen.

Lundell, en av skandinavias største musikk-legender, var festivalens største headliner. Fredag kveld ble det klart at metallbandet Kvelertak stepper inn for svensken.

– Dette er ingen heldig situasjon for noen av partene, men jeg mener vi har klart å få på plass en god erstatter, sier Madsen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE