Ulf Lundell melder avbud

 Ulf Lundell melder avbud

TREKKER SEG: Ulf Lundell opptrer likevel ikke på GranittRock lørdag kveld.

Årets største trekkplaster, Ulf Lundell, har blitt syk og kommer ikke til å spille på GranittRock lørdag kveld.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.09.2014 kl 21:54

Mens festivalledelsen hadde hendene fulle med å avvikle åpningen av GranittRock tikket meldingen inn:

Ulf Lundell trekker seg fra lørdagens konsert grunnet sykdom.

– Vi vet ikke mer enn at han har blitt syk og at han trekker seg, bekrefter festivalsjef Rune Madsen.

Lundell, en av skandinavias største musikk-legender, var festivalens største headliner. Fredag kveld ble det klart at metallbandet Kvelertak stepper inn for svensken.

– Dette er ingen heldig situasjon for noen av partene, men jeg mener vi har klart å få på plass en god erstatter, sier Madsen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.