Ulykke i Trosterudkrysset

Ulykke i Trosterudkrysset

 

En mann er fraktet til sykehus etter at en scooter og en bil kolliderte i Trosterudkrysset ved 11-tiden torsdag. Bilførerens førerkort er beslaglagt.

Tekst:

Publisert:

Ulykken skjedde i Trosterudkrysset - rundkjøringen som binder Lindebergveien og Tvetenveien sammen.

Da Akers Avis Groruddalen var på stedet kom to politipatruljer og to ambulanser. Føreren av scooteren ble umiddelbart fraktet vekk i ambulanse.

Han var ved bevissthet da ambulansen kom.

- Vi vet foreløpig ingenting om tilstanden hans, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Ola Krokan, til Akers Avis Groruddalen.

Bilførerens førerkort ble beslaglagt på stedet og politiet oppretter sak.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.