ANNONSE

Ulykke i Trosterudkrysset

Ulykke i Trosterudkrysset

 

En mann er fraktet til sykehus etter at en scooter og en bil kolliderte i Trosterudkrysset ved 11-tiden torsdag. Bilførerens førerkort er beslaglagt.

Tekst:

Publisert:

Ulykken skjedde i Trosterudkrysset - rundkjøringen som binder Lindebergveien og Tvetenveien sammen.

Da Akers Avis Groruddalen var på stedet kom to politipatruljer og to ambulanser. Føreren av scooteren ble umiddelbart fraktet vekk i ambulanse.

Han var ved bevissthet da ambulansen kom.

- Vi vet foreløpig ingenting om tilstanden hans, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Ola Krokan, til Akers Avis Groruddalen.

Bilførerens førerkort ble beslaglagt på stedet og politiet oppretter sak.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE