Ulykke i Trosterudkrysset

Ulykke i Trosterudkrysset

 

En mann er fraktet til sykehus etter at en scooter og en bil kolliderte i Trosterudkrysset ved 11-tiden torsdag. Bilførerens førerkort er beslaglagt.

Tekst:

Publisert:

Ulykken skjedde i Trosterudkrysset - rundkjøringen som binder Lindebergveien og Tvetenveien sammen.

Da Akers Avis Groruddalen var på stedet kom to politipatruljer og to ambulanser. Føreren av scooteren ble umiddelbart fraktet vekk i ambulanse.

Han var ved bevissthet da ambulansen kom.

- Vi vet foreløpig ingenting om tilstanden hans, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Ola Krokan, til Akers Avis Groruddalen.

Bilførerens førerkort ble beslaglagt på stedet og politiet oppretter sak.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.