ANNONSE

Ulykke ved Sinsenkrysset

Ulykke ved Sinsenkrysset

 

En mann har fått førerkortet sitt beslaglagt etter en ulykke på Riksvei 4 i dag tidlig.

Tekst:

Publisert:

- Det dreier seg om en kjedekollisjon, forteller operasjonsleder i Oslo politidistrikt, André Kråkenes.

Uhellet skjedde mellom Aker Sykehus og Sinsenkrysset ved 07.30-tiden i morges.

- En person har fått beslaglagt førerkortet, forteller operasjonslederen.

Ytterligere en person ble kjørt til sykehus med lettere skader. Uhellet førte til køer i morgenrushet, men det verste skal være over nå.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE