Under Groruds himmel

Munter stemning i Grorud kirke da avisa kom på besøk for å lage forhåndsreportasje til helgens store begivenhet i Groruddalen: grorudhimmel. På bildet...

Tekst:

Publisert:

Munter stemning i Grorud kirke da avisa kom på besøk for å lage forhåndsreportasje til helgens store begivenhet i Groruddalen: grorudhimmel. På bildet ser vi prosjektleder Silke Pahlke (t.v.) sammen med prestene Ola Beisvåg, Anne Berit Evang og Kåre Gloslie.

Det er et spennende prosjekt kirkene i Grorud bydel inviterer oss med på. Alle aktiviteter er lagt til Grorud kirke, selve moderkirken, og i løpet av helgen skal det foregå «ting» både inne og ute. Fredag kveld er viet ungdommen, lørdag er det en blanding av alt fra musikal til fiskedam og vaffelsalg. Søndag blir det festgudstjeneste, der kollekten går til Groruddalen Røde Kors, før helgen avsluttes med konsert om kvelden. Se for øvrig fullt program på grorudhimmel.no

Grorudhimmel er et samarbeidsprosjekt mellom Grorud, Romsås, Bredtvet og Rødtvet menigheter. Menig-hetene samarbeider rundt oppbyggingen av trosopplæringen (som ikke er en del av skolen lenger) og grorudhimmel er et lokalt bidrag til Den norske kirkes satsing på barn og unge.

Man har aldri tidligere samarbeidet om et så stort arrangement før, og vi synes det er positivt at kirken nå trår til skikkelig og går ut og møter folk. Dette er spennende. Lykke til!

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.