ANNONSE

Under Groruds himmel

Munter stemning i Grorud kirke da avisa kom på besøk for å lage forhåndsreportasje til helgens store begivenhet i Groruddalen: grorudhimmel. På bildet...

Tekst:

Publisert:

Munter stemning i Grorud kirke da avisa kom på besøk for å lage forhåndsreportasje til helgens store begivenhet i Groruddalen: grorudhimmel. På bildet ser vi prosjektleder Silke Pahlke (t.v.) sammen med prestene Ola Beisvåg, Anne Berit Evang og Kåre Gloslie.

Det er et spennende prosjekt kirkene i Grorud bydel inviterer oss med på. Alle aktiviteter er lagt til Grorud kirke, selve moderkirken, og i løpet av helgen skal det foregå «ting» både inne og ute. Fredag kveld er viet ungdommen, lørdag er det en blanding av alt fra musikal til fiskedam og vaffelsalg. Søndag blir det festgudstjeneste, der kollekten går til Groruddalen Røde Kors, før helgen avsluttes med konsert om kvelden. Se for øvrig fullt program på grorudhimmel.no

Grorudhimmel er et samarbeidsprosjekt mellom Grorud, Romsås, Bredtvet og Rødtvet menigheter. Menig-hetene samarbeider rundt oppbyggingen av trosopplæringen (som ikke er en del av skolen lenger) og grorudhimmel er et lokalt bidrag til Den norske kirkes satsing på barn og unge.

Man har aldri tidligere samarbeidet om et så stort arrangement før, og vi synes det er positivt at kirken nå trår til skikkelig og går ut og møter folk. Dette er spennende. Lykke til!

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE