Utbrent atriumhus

Utbrent atriumhus

 

Et atriumhus i Ammerudgrenda er fullstendig utbrent etter en brann natt til 1. nyttårsdag.

Tekst:

Publisert:

Atriumhuset i Ammerudgrenda er totaltskadd etter en brann natt til 1. nyttårsdag.

Politiet rykket ut til huset etter melding om innbrudd. Etter det Akers Avis Groruddalen forstår skal naboer ha våknet av  et smell da inngangsdøra ble sparket inn. Da politiet kom fram til huset sto det i full fyr.

Naboer forteller at både politiet og brannvesenet var på stedet i løpet av minutter. Ingen personer kom til skade i brannen, men de nærmeste naboene ble evakuert. Ingen av de andre boligene i rekkehuskjeden ble skadet i brannen.

Brannårsaken er foreløpig ukjent. Tekniske undersøkelser ble foretatt torsdag formiddag.

Også på Vestli

I løpet av morgentimene har det også brent i en leilighet i en terrasseblokk på Vestli. Ifølge TV2 ble 25 personer evakuert og 11 ble sendt til legevakten med røykskader. Brannårsaken er ukjent.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.