ANNONSE

Utsatt for ruteknusing igjen

Utsatt for ruteknusing igjen

 

Bydel Groruds lokaler i Ammerudveien 20 og 22 er nok en gang utsatt for hærverk. Også denne gang er 17 ruter knust.

Tekst:

Publisert:

- Rutene ble knust i forrige uke og saken er anmeldt til politiet, opplyser bydelsdirektør Helge Jagmann.

Det er bare et knapt halvår siden Bydel Groruds lokaler i Ammerudveien 20 ble utsatt for hærverk sist. Den gang sa bydelsdirektøren at det ville koste 60.000 til 70.000 kroner å reparere skadene.

- Situasjonen er den samme som forrige gang. Det er knust 17 ruter, og det vil nok koste 60.000 til 80.000 kroner å reparere skadene, sier Jagmann.

Rammer økonomien

Akers Avis Groruddalen ble tipset om hærverket fra en av våre lesere, Ammerud-beboer Tom Evensen. Han fikk hakeslepp da han så alle rutene som var knust.

- Det så ut som dette er en som har vært skikkelig forbannet. Jeg skjønner nesten ikke hvordan noen kan gjøre dette, sier Tom Evensen.

Jagmann forteller at bydelen nå prøver å finne dekning for skadene.

- Men til syvende og sist så rammer dette bydelens økonomi, sier han.

Bydelen har opplysninger om hvem som står bak hærverket og avviser at hærverket er begått av pøblete ungdom.

- Uansett, så er dette bare trist, sier Jagmann.

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE