Åpning av Grønn åre i Bjerke bydel:

Utsettes grunnet ødeleggelser

 

På torsdag skulle den grønne åren fra Bjerkedalen park via Linderud idrettsbane til Veitvet skole åpnes av byutviklingsbyråd Hanna E. Marcussen (MDG). Dette avlyses nå på grunn av ødeleggelser.

Den grønne åren er et resultat av bydelens områdeløft for Linderud-Økernbråten-Vollebekk. To av seks punkter skulle åpnes førstkommende torsdag: en undergang ved Linderud skole med skateramper og klatrevegg, samt Veitvetparken nærmiljøanlegg med utendørs treningsapparater og trampoline. Dette må nå utsettes til våren, opplyser prosjektleder Ragnhild Olaussen i en e-post til Akers Avis Groruddalen. Avisen følger opp saken senere.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.