ANNONSE

Åpning av Grønn åre i Bjerke bydel:

Utsettes grunnet ødeleggelser

 

På torsdag skulle den grønne åren fra Bjerkedalen park via Linderud idrettsbane til Veitvet skole åpnes av byutviklingsbyråd Hanna E. Marcussen (MDG). Dette avlyses nå på grunn av ødeleggelser.

Den grønne åren er et resultat av bydelens områdeløft for Linderud-Økernbråten-Vollebekk. To av seks punkter skulle åpnes førstkommende torsdag: en undergang ved Linderud skole med skateramper og klatrevegg, samt Veitvetparken nærmiljøanlegg med utendørs treningsapparater og trampoline. Dette må nå utsettes til våren, opplyser prosjektleder Ragnhild Olaussen i en e-post til Akers Avis Groruddalen. Avisen følger opp saken senere.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE