Utviklingsministeren til Veitvet

Utviklingsministeren til Veitvet

 

I dag er det et åpent kafémøte på Villa Veitvet med fokus på utfordringer i utviklingspolitikken. Hit kommer statsråd Heikki Holmås (SV).

- Utviklingspolitikk er et aktuelt tema i Groruddalen hvor mange av beboerne har bakgrunn fra land i Asia og Afrika. De er ofte opptatt av hva som skjer i eget eller foreldrenes hjemland og hvilken rolle Norge spiller for utviklingen i disse landene. Det lokale og globale henger sammen, sier leder Espen Thorud i Bjerke SV.

Møtet er åpent for alle interesserte, og initiert av Bjerke SV. På møtet kan du få vite mer om hva som skjer i norsk utviklings- og bistandspolitikk, og hva SV kan bidra med på området.

Stille spørsmål

Under møtet vil det være åpent for å stille spørsmål eller gi råd til utviklingsministeren.

- Det er ikke hver dag en statsråd er på Veitvet senter, denne gangen til og med på Villa Veitvet, sier Espen Thorud.

Det vil også komme innspill fra Ragnhild Olaussen som representerer Vennskap Nord/Sør - en nettverksorganisasjon av mennesker og grupper som er engasjert i vennskapssamarbeid mellom Norge og land i Sør.

Kafémøtet starter onsdag 17. otkober klokka 19 på Villa Veitvet og varer rundt to timer.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.