Vaktmester på skolen

Vaktmester på skolen

 

Lars Moe Billington fra Bjerke Vidre­gående fikk prøve seg som vaktmester på Nordtvet skole på OD-dagen.

Tekst:

Publisert:

- Jeg fikk jobb som vakt­mester fordi mamma jobber på skolen, sier Lars som mener det er fint å hjelpe de som trenger det.

Han er på Nordtvet skole jobber og hjelper til der han trengs.

- Dette er gøy, mye bedre enn vanlig skole, smiler han.

Billington jobber full dag - fra 08.00 til 15.00. Han har også planene klare for hva han vil videre i livet.

- Når jeg blir stor vil jeg bli profesjonell fotballspiller i Arsenal. Det kunne også vært spennende å være leder for Operasjon Dagsverk, forteller han.

Siste nytt i Nyheter

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

 
Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.