Vålerenga er ute

Vålerenga er ute

 

For første gang på 29 år skal en NM-semifinale i ishockey spilles uten Vålerenga, som ble et par nummer for små mot Lørenskog i går kveld.

Tekst:

Publisert:

 

Vålerenga åpnet kamp på best mulig måte. Mathias Tryggog Cato Cocozza sendte laget i en tidlig 2-0-ledelse. Etter to perioder ledet Lørenskog 3-2 på Jordal Amfi. Lars Erik Spets og Tobias Lindström fastsatte sluttrsultatet til 5-2 i siste periode. 

Det betyr at Lørenskog har vunnet 4-1 i best av syv-serien. Hockeymagasinet melder imidlertid at Vålerenga kommer til å gjøre alt som står i deres makt for å stoppe festen på Romerike. 

- Vi gikk gjennom kampprotokollen fra den fjerde kampen i serien, og der så vi at Jonas Olsson ikke var med. Det vil si at Olsson, som spilte kampen, ikke var spilleberettighet. Vi kommer til å legge inn protest, sier VIF-direktør Jan Tore kjær til hockeymagasinet.no etter kampen. 

Dersom protesten godkjennes, blir Vålerenga kreditert med 5-0-seier i kampen som egentlig ble tapt 1-5.  Da møtes lagene igjen på lørdag.

Saken blir behandlet i løpet av fredagen.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.