Valgkort på avveie?

Valgkort på avveie?

 

Alle valgkortene er sendt ut. Men slett ikke alle har mottatt valgkortet sitt.

Tekst:

Publisert:

 «Valgkortene sendes ut medio juli og skal være hos velgerne innen 10. august, når forhåndstemmegivningen starter.» står det skrevet på Oslo kommunes hjemmesider. 

Likevel er Akers Avis Groruddalen kjent med at mange ikke har mottatt valgkortet innen denne datoen. Dette gjelder også flere i redaksjonen.  Avisen har vært i kontakt med personer i Oslo kommune uten at de ønsker å kommentere dette konkret. 

Men det forsikres at alle valgkortene er sendt ut, og at de skulle vært framme hos alle Oslo-borgere innen onsdag 10. august. 

Likevel er de altså ikke kommet fram til alle. 

Er du blant dem som ikke har mottatt valgkortet ditt, kan du likevel stemme. Du behøver nemlig ikke ha med deg valgkortet. Dette kan valgmedarbeiderne skrive ut til deg. 

Så lenge du har med legitimasjon kan du derfor avgi din stemme - selv om du ikke har mottatt valgkortet.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.