Valkyrien Allstars klare

Valkyrien Allstars klare

 

Hardingfele-rockerne i Valkyrien Allstars inntar steinbruddet under årets GranittRock.

Tekst:

Publisert:

Bandets siste skive, som har fått tittelen To måner, tar musikken videre som en eksplosiv blanding av rock'n'roll og folkemusikk - selvsagt med hardingfela i sentrum.

De har nettopp sluppet singelen «Nå vil jeg ikke leke ned teitinger mer». En coverlåt av det klassiske norske punkbandet Kjøtt. Hør sangen her. 

Nå Vil Jeg Ikke Leke Med Teitinger Mer by booking-26

 

Valkyrien Allstars har sitt hjerte i folkemusikken og sin sjel i den kreative videreformidling. Musikken de fremfører har rot i det norske tradisjonsmiljø, men ved selv å eksperimentere og blande stiler og sjangere, har de utviklet sitt eget lydbilde og sound.

Det er VA sitt mål og håp at ingen skal føle seg upåvirket av innholdet og de minner samtidig om at musikk ikke kjenner alder eller grenser - kun frimodigheten av et åpent sinn.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.