ANNONSE

Vannlekkasje fem meter under bussterminalen

Vannlekkasje fem meter under bussterminalen

 

En vannlekkasje under bussterminalen sørget for at tre av perrongene på Grorud bussterminal var nokså ubrukelige onsdag og torsdag.

Tekst:

Publisert:

- Det er en vannlekkasje, forteller arbeiderne på stedet.

Der 31-,62- og 63-bussen pleier å hente passasjerene sine, på plattformene 1, 2 og 3, er det nå bare et stort hull.

Arbeiderne på stedet anslår at røret ligger mellom fem og en halv og seks meter nede i bakken. Deler av røret, som de anslår er fra 70-tallet, har de allerede skiftet.

Når de er ferdig er de ikke helt sikre på, men de håpet det meste skulle være gjort i løpet av torsdagen, men på fredag holder de fortsatt på. 

Vannlekkasjen førte også til at flere husstander, og blant annet Sats og Shell på Grorud var uten vann i godt over et døgn, mens utbedringen pågikk.

De berørte bussene flyttet midlertidig til plattform 4, 5 og 6.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE