Vannlekkasje fem meter under bussterminalen

Vannlekkasje fem meter under bussterminalen

 

En vannlekkasje under bussterminalen sørget for at tre av perrongene på Grorud bussterminal var nokså ubrukelige onsdag og torsdag.

Tekst:

Publisert:

- Det er en vannlekkasje, forteller arbeiderne på stedet.

Der 31-,62- og 63-bussen pleier å hente passasjerene sine, på plattformene 1, 2 og 3, er det nå bare et stort hull.

Arbeiderne på stedet anslår at røret ligger mellom fem og en halv og seks meter nede i bakken. Deler av røret, som de anslår er fra 70-tallet, har de allerede skiftet.

Når de er ferdig er de ikke helt sikre på, men de håpet det meste skulle være gjort i løpet av torsdagen, men på fredag holder de fortsatt på. 

Vannlekkasjen førte også til at flere husstander, og blant annet Sats og Shell på Grorud var uten vann i godt over et døgn, mens utbedringen pågikk.

De berørte bussene flyttet midlertidig til plattform 4, 5 og 6.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.