Væpnet aksjon mot Stovner vgs

Væpnet aksjon mot Stovner vgs

 

Mandag ettermiddag rykket politiets spesialstyrke ut til Stovner videregående skole etter tips om at en elev angivelig skulle være bevæpnet

Tekst:

Publisert:

Politiet fikk melding om hendelsen 13.30 mandag. I følge VG Nett skal eleven ha løpt fra skolen da de ansatte tok kontakt med ham.

- Eleven ble påtruffet på Stovner-senteret klokken 14.10. Det ble ikke sett eller funnet et våpen, men ledelsen ved skolen oppfattet situasjonen som alvorlig og kontaktet politiet slik de skal, sier Line Henriksen, vakthavende etterforskningsleder ved Stovner politistasjon, til VG Nett.

Bakgrunnen for episoden var at en ansatt ved skolen overhørte en samtale mellom to elever hvor det ble nevnt at en person skulle ha et våpen.

Politiet søkte etter et våpen i området, men de fant ingenting.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.