Væpnet politiaksjon på Romsås

Væpnet politiaksjon på Romsås

 

Store politistyrker rykket ut til Romsås i håp om å pågripe ettersøkt person fredag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Operasjonsleder Ola Krokan, sier følgende til Akers Avis Groruddalen:

- Vi har ikke klart å pågripe mannen og aksjonen er avsluttet.

Det var med 14.00 fredag ettermiddag at aksjonen startet.

Krokan vil ikke fortelle hvilken sak mannen er etterlyst for. Men VG mener å vite at personen politiet jakter på skal inn til avhør for et kriminelt forhold.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.