Væpnet politiaksjon på Sletteløkka

Væpnet politiaksjon på Sletteløkka

 

Væpnet politi sperrer nå av et område på Sletteløkka, det som omtales som gartneritomta da det tidligere lå et gartneri her. Politiet bekrefter at aksjonen har sammenheng med terroranslagene på fredag.

På hvilken måte det er en sammenheng mellom terroranslagene og gartneritomta er i skrivende stund ukjent, men avisa kommer tilbake med mer informasjon når det foreligger.

Imidlertid ble vi fortalt at det står flere containere inne på området og at politiet gjennomsøkte disse. I brakkene på området bor det flere menneske, og de ble stilt opp på rekke utenfor.

Akers Avis Groruddalen skrev sist uke om denne tomta, som naboene mener er til sjenanse for nabolaget:

Aksjonsgruppa gir seg ikke

 

Se også: Ulovlig bilbutikk fjernet

Siste: Det er ikke funnet sprengstoff på Sletteløkka

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.