ANNONSE

Væpnet politiaksjon på Sletteløkka

Væpnet politiaksjon på Sletteløkka

 

Væpnet politi sperrer nå av et område på Sletteløkka, det som omtales som gartneritomta da det tidligere lå et gartneri her. Politiet bekrefter at aksjonen har sammenheng med terroranslagene på fredag.

På hvilken måte det er en sammenheng mellom terroranslagene og gartneritomta er i skrivende stund ukjent, men avisa kommer tilbake med mer informasjon når det foreligger.

Imidlertid ble vi fortalt at det står flere containere inne på området og at politiet gjennomsøkte disse. I brakkene på området bor det flere menneske, og de ble stilt opp på rekke utenfor.

Akers Avis Groruddalen skrev sist uke om denne tomta, som naboene mener er til sjenanse for nabolaget:

Aksjonsgruppa gir seg ikke

 

Se også: Ulovlig bilbutikk fjernet

Siste: Det er ikke funnet sprengstoff på Sletteløkka

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE