ANNONSE

Væpnet ran på Lindeberg

Væpnet ran på Lindeberg

 

Coop Prix på Lindeberg ble ranet for et ukjent pengebeløp fredag kveld.

Tekst:

Publisert:

En mann skal ha truet de ansatte med pistol og kommet seg unna med et ukjent pengebeløp. I følge politiet skal vitner ha forklart at raneren var over 20 år.

- Raneren, som stort sett hadde på seg sorte klær, stakk fra stedet til fots i 22.30-tiden, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Bjørn Ølstad, til Østlandssendingen.

Politiet søkte etter mannen i området etter ranet uten resultat.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE