ANNONSE

Var du vitne til NAV-hendelsen?

Var du vitne til NAV-hendelsen?

 

Bydel Grorud ønsker å komme i kontakt med alle som var til stede da en NAV-ansatt ble knivstukket mandag.

- Vi prøver å få tak i alle som var vitner, og som kan ha blitt berørt av knivstikkingen på NAV Grorud, sier Henrik Mevold som er informasjonssjef i Bydel Grorud.

Det er bydelens psykologiske kriseteam som ønsker å komme i kontakt med alle som kan være berørte av den dramatiske hendelsen på publikumsmottaket på NAV Grorud på morgenenen mandag 5. august.

- Det som skjedde var dramatisk, og det kan være vondt å være alene med en slik opplevelse. Om du ikke trenger å snakke med noen, vil vi likevel gjerne vite om deg for å kunne ringe deg senere for å høre hvordan det går, opplyser Henrik Mevold.

For å komme i kontakt med Bydel Groruds psykososiale kriseteam kan du ringe tlf. 97 66 82 80 på hverdager mellom klokka 08.00 og 15.30.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE