Var du vitne til NAV-hendelsen?

Var du vitne til NAV-hendelsen?

 

Bydel Grorud ønsker å komme i kontakt med alle som var til stede da en NAV-ansatt ble knivstukket mandag.

- Vi prøver å få tak i alle som var vitner, og som kan ha blitt berørt av knivstikkingen på NAV Grorud, sier Henrik Mevold som er informasjonssjef i Bydel Grorud.

Det er bydelens psykologiske kriseteam som ønsker å komme i kontakt med alle som kan være berørte av den dramatiske hendelsen på publikumsmottaket på NAV Grorud på morgenenen mandag 5. august.

- Det som skjedde var dramatisk, og det kan være vondt å være alene med en slik opplevelse. Om du ikke trenger å snakke med noen, vil vi likevel gjerne vite om deg for å kunne ringe deg senere for å høre hvordan det går, opplyser Henrik Mevold.

For å komme i kontakt med Bydel Groruds psykososiale kriseteam kan du ringe tlf. 97 66 82 80 på hverdager mellom klokka 08.00 og 15.30.

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.