Varetektsfengsles i dag

Varetektsfengsles i dag

 

I dag, onsdag, blir mannen som er siktet for drapsforsøk i Nuggerudveien på Høybråten fremstilt for varetektsfengsling.

Tekst:

Publisert:

Søndag kveld ble en ung kvinne skutt i hodet under en fest i Nuggerudveien på Høybråten. Kvinnen er fremdeles under intensiv behandling på Ullevål sykehus. Skadene skal være livstruende.

-  Siste nytt er at mannen sitter i avhør og han vil bli fremstilt for varetektsfengsling i løpet av onsdag, sier fungerende leder for Voldsavsnittet, Egil Kulseth.

Den siktede mannen er i midten av 20-årene. Det skal ha vært en fest med seks-syv deltagere da skytingen fant sted. Politiet avviser at noen av de innvolverte er medlemmer av et kriminelt miljø. Offeret og den siktede skal ha vært bekjente av hverandre.

- Hva sier siktede i avhør? 

-  Det ønsker jeg ikke å gå inn på foreløpig, svarer Kulseth.

Akers Avis Groruddalen har forsøkt å få tak i mannens forsvarer, Tor Kjærvik, uten hell.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

 
Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.