Varetektsfengsles i dag

Varetektsfengsles i dag

 

I dag, onsdag, blir mannen som er siktet for drapsforsøk i Nuggerudveien på Høybråten fremstilt for varetektsfengsling.

Tekst:

Publisert:

Søndag kveld ble en ung kvinne skutt i hodet under en fest i Nuggerudveien på Høybråten. Kvinnen er fremdeles under intensiv behandling på Ullevål sykehus. Skadene skal være livstruende.

-  Siste nytt er at mannen sitter i avhør og han vil bli fremstilt for varetektsfengsling i løpet av onsdag, sier fungerende leder for Voldsavsnittet, Egil Kulseth.

Den siktede mannen er i midten av 20-årene. Det skal ha vært en fest med seks-syv deltagere da skytingen fant sted. Politiet avviser at noen av de innvolverte er medlemmer av et kriminelt miljø. Offeret og den siktede skal ha vært bekjente av hverandre.

- Hva sier siktede i avhør? 

-  Det ønsker jeg ikke å gå inn på foreløpig, svarer Kulseth.

Akers Avis Groruddalen har forsøkt å få tak i mannens forsvarer, Tor Kjærvik, uten hell.

Siste nytt i Nyheter

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

 
– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.