ANNONSE

Varetektsfengsles i dag

Varetektsfengsles i dag

 

I dag, onsdag, blir mannen som er siktet for drapsforsøk i Nuggerudveien på Høybråten fremstilt for varetektsfengsling.

Tekst:

Publisert:

Søndag kveld ble en ung kvinne skutt i hodet under en fest i Nuggerudveien på Høybråten. Kvinnen er fremdeles under intensiv behandling på Ullevål sykehus. Skadene skal være livstruende.

-  Siste nytt er at mannen sitter i avhør og han vil bli fremstilt for varetektsfengsling i løpet av onsdag, sier fungerende leder for Voldsavsnittet, Egil Kulseth.

Den siktede mannen er i midten av 20-årene. Det skal ha vært en fest med seks-syv deltagere da skytingen fant sted. Politiet avviser at noen av de innvolverte er medlemmer av et kriminelt miljø. Offeret og den siktede skal ha vært bekjente av hverandre.

- Hva sier siktede i avhør? 

-  Det ønsker jeg ikke å gå inn på foreløpig, svarer Kulseth.

Akers Avis Groruddalen har forsøkt å få tak i mannens forsvarer, Tor Kjærvik, uten hell.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE