Varetektsfengslet i fire uker

Varetektsfengslet i fire uker

 

Tirsdag formiddag ble 26-åringen som er siktet for drapet, varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Tekst:

Publisert:

26-åringen ble pågrepet utenfor Kiwi på Romsås senter en drøy time etter knivstikkingen i Orremyr borettslag søndag ettermiddag. Politiet hadde da brukt både hundepatruljer og helikopter i letingen etter ham.

I avhør har 26-åringen innrømmet at han knivstakk offeret flere ganger, men han har foreløpig ikke erkjent straffeskyld. Siktede har sagt til forsvareren sin at knivstikkingen var en nødvergesituasjon, som kom ut av kontroll.

Politiet har sikret seg drapsvåpenet, men ønsker foreløpig ikke å si noe om motivet for drapet.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.