Varetektsfengslet i fire uker

Varetektsfengslet i fire uker

 

Tirsdag formiddag ble 26-åringen som er siktet for drapet, varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Tekst:

Publisert:

26-åringen ble pågrepet utenfor Kiwi på Romsås senter en drøy time etter knivstikkingen i Orremyr borettslag søndag ettermiddag. Politiet hadde da brukt både hundepatruljer og helikopter i letingen etter ham.

I avhør har 26-åringen innrømmet at han knivstakk offeret flere ganger, men han har foreløpig ikke erkjent straffeskyld. Siktede har sagt til forsvareren sin at knivstikkingen var en nødvergesituasjon, som kom ut av kontroll.

Politiet har sikret seg drapsvåpenet, men ønsker foreløpig ikke å si noe om motivet for drapet.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.