Varme fra allsangen

Varme fra allsangen

 

Allsangen varmet de fleste i Grorud kirke, også denne gangen. Rolf Nicolaisen hadde med seg gjestesolister i Sangkoret Vox.

Tekst:

Publisert:

Allsangen forrige onsdag i Grorud kirke, ble som alltid ledet av allsang-guruen Rolf Nicolaisen. Denne gangen stod hele tretti sanger på programmet - men i løpet av én times tid er det ikke nok minutter til alle vers av alle tretti sangene, så Nicolaisen hadde satt sammen et knippe potpurri for anledningen.

 

Varme i vinterkulda

Under temaet «Sangglede og varmekilder i vinterkulda» har allsanglederen laget fem potpurri - grupper med sanger - som handler om «sang og helse«, «leirbålsanger», «sanger på sengekanten», «kjærlighet» og «drømmen om morgendagen». Blant versene finner vi sanger av alle slag. Hør et utdrag fra konserten i videoen til høyre.

 

Koret fra Rødtvet

Nicolaisen hadde også denne onsdagen med seg gjestesolister - denne gangen var det mange av dem: Sangkoret VOX stod for hele seks sanger på egen hånd med dirigent Marianne Oulie Wiik i førersetet. Sangkoret Vox er et blandet kor som består av omlag 40 sangere.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.