ANNONSE

Vegvesenet i gang med hovedvei-rengjøringa

Vegvesenet i gang med hovedvei-rengjøringa

 

Tirsdag startet Statens vegvesen rengjøringen Europa- og riksveiene i Oslo-området. Arbeidet skal foregå på kvelds- og nattetid.

Tekst:

Publisert:

- Vi oppfordrer trafikantene til å vise aktsomhet når de passerer vedlikeholdspersonell som er ute på veiene, oppfordrer overingeniør Kjell Bråta i driftsseksjonen i Statens vegvesen.

I Groruddalen er det Trondheimsveien, Østre Aker vei og E6 som skal rengjøres.

Rengjøringen av E6 starter 21. april, mens regjøringen av Østre Aker vei starter 28. april. Arbeidene med å rengjøre Trondheimsveien vil ikke starte før 6. mai.

Arbeidene vil starte i 22-tiden på kvelden og være ferdig senest halv seks om morgenen.

- Vi har gjennom flere år opparbeidet oss gode rutiner for arbeidet. Likevel ber vi trafikantene være spesielt oppmerksomme på sperringene og ikke minst overholde fartsgrensen på stedet.

- Av hensyn til sikkerheten til arbeiderne som jobber på og inntil veien er det viktig at trafikantene overholder fartsgrensen, sier Bråta.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE