Veitvets handyman

Veitvets handyman

 

Fikret Ustun er Veitvet-sentrets nye vaktmester.

Tekst:

Publisert:

- Det er veldig koselig å jobbe her på Veitvet. Nå er jeg ny i jobben og kjenner ikke alle, men det vil nok komme seg, forteller Ustun. Ifølge Ustun starter han dagen med å ta en runde rundt sentret, ser om alt er fint, og rydder opp hvis det ligger skjemmende søppel i veien.- Det er ålreit å fjerne søplet så det ser ordentlig ut her. Etterpå pleier jeg å se på fellesarealet, ser etter om noen mangler lys, og om ventilasjonen funker. Mens det jeg sjekker flere ganger i løpet av dagen er brannutstyret og rømningsveiene, det er viktig. Skal jeg være ærlig, så går det meste her som ei klokke. Det er en lett plass å arbeide. - Så er det noe som skal fikses eller byttes ut er det bare å ta kontakt. Dere finner meg i tredje etasje her på sentret, smiler Ustun.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser. Tirsdag ble to ungdommer på 19 og 20 år pågrepet ...

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.