Venstre-møte om heroin-behandling

Venstre-møte om heroin-behandling

 

Ola Elvestuen (V) kommer til Grorud Venstres åpne møte i Steinbruddet kulturhus tirsdag, for å snakke om blant annet heroinassistert behandling.

Tekst:

Publisert:

- Dette er et veldig viktig tema. Rusomsorg er viktig politikk for Venstre. Derfor ønsker vi å arrangere dette møtet, sier leder i Grorud Venstre, Linn Beate Kaald Thoresen.

Hun forteller at Venstre ønsker å åpne for heroinassistert behandling for de aller tyngste brukerne - som en del av en helhet.

- Vi er opptatt av at det skal bli enklere for rusmisbrukerne å få hjelp. Vi vil ha et system som behandler rusmisbruket og ikke straffer eller lar være å ta hensyn til mennesket med et rusproblem, sier hun.

Kaald Thoresen er veldig fornøyd med at Elvestuen, som har ledet Venstres programkomité, kommer til møte for å orientere om programforslaget for neste

stortingsperiode. Han vil legge særlig vekt på nettopp ruspolitikken.

- Jeg håper mange vil komme å høre på Elvestuen. Det vil også bli anledning til å komme med innspill og spørsmål, sier Kaald Thoresen.

Møtet avholdes tirsdag 31. mars kl. 19.

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.