Venstre-møte om heroin-behandling

Venstre-møte om heroin-behandling

 

Ola Elvestuen (V) kommer til Grorud Venstres åpne møte i Steinbruddet kulturhus tirsdag, for å snakke om blant annet heroinassistert behandling.

Tekst:

Publisert:

- Dette er et veldig viktig tema. Rusomsorg er viktig politikk for Venstre. Derfor ønsker vi å arrangere dette møtet, sier leder i Grorud Venstre, Linn Beate Kaald Thoresen.

Hun forteller at Venstre ønsker å åpne for heroinassistert behandling for de aller tyngste brukerne - som en del av en helhet.

- Vi er opptatt av at det skal bli enklere for rusmisbrukerne å få hjelp. Vi vil ha et system som behandler rusmisbruket og ikke straffer eller lar være å ta hensyn til mennesket med et rusproblem, sier hun.

Kaald Thoresen er veldig fornøyd med at Elvestuen, som har ledet Venstres programkomité, kommer til møte for å orientere om programforslaget for neste

stortingsperiode. Han vil legge særlig vekt på nettopp ruspolitikken.

- Jeg håper mange vil komme å høre på Elvestuen. Det vil også bli anledning til å komme med innspill og spørsmål, sier Kaald Thoresen.

Møtet avholdes tirsdag 31. mars kl. 19.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.