Vesletjern-arbeidene er ferdig om ett år

Vesletjern-arbeidene er ferdig om ett år

 

Arbeidene med å utbedre lekkasjen fra Vesletjern vil være ferdig i løpet av ett år.

Tekst:

Publisert:

Fredag skrev Akers Avis Groruddalen om at flere groruddøler savner muligheten til å bade i Vesletjern, som er tappet ned etter at det ble oppdaget en lekkasje fra vannet.

Nå opplyser friluftsetaten at det forhåpentligvis blir mulig å bade i det populære tjernet allerede neste år.

- Arbeidene antas å være ferdig i løpet av ett år. Det blir bading igjen i Vesletjern, men det tar litt tid, sier Jan Lohne i friluftsetaten.

Før den tid må lokalbeboerne leve med tjernet slik det fremstår når det er tappet ned.

- Det er lite friluftsetaten kan gjøre med gjørma. Den er naturens verk, sier Lohne.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.