Vestlibua ranet igjen

Vestlibua ranet igjen

 

En person med finlandshette ranet onsdag kveld Vestlibua med pistol. Det er kun fem måneder siden forrige gang kiosken ble ranet.

Tekst:

Publisert:

Torsdag ettermiddag fikk Akers Avis Groruddalen opplyst av politiet at de ikke har pågrepet noen for ranet, men at de jobber med saken.

Ranet skjedde i 19-tida onsdag kveld da en person med finlandshette og pistol truet til seg et pengebeløp fra en ansatt i kiosken.

Den ansatte fikk kuttskader i ansiktet under ranet og ble sendt til legevakten for oppfølging.

Fem måneder

Det er bare drøye fem måneder siden forrige gang kiosken på Vestli ble ranet.

Den gang ble kiosken ranet av to tenåringer med pistol og kniv som truet til seg kassabeholdningen på 4000 kroner.

Politiet mistenker også at ranet onsdag kveld ble begått av en tenåring.

 

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.