ANNONSE

Vestlibua ranet igjen

Vestlibua ranet igjen

 

En person med finlandshette ranet onsdag kveld Vestlibua med pistol. Det er kun fem måneder siden forrige gang kiosken ble ranet.

Tekst:

Publisert:

Torsdag ettermiddag fikk Akers Avis Groruddalen opplyst av politiet at de ikke har pågrepet noen for ranet, men at de jobber med saken.

Ranet skjedde i 19-tida onsdag kveld da en person med finlandshette og pistol truet til seg et pengebeløp fra en ansatt i kiosken.

Den ansatte fikk kuttskader i ansiktet under ranet og ble sendt til legevakten for oppfølging.

Fem måneder

Det er bare drøye fem måneder siden forrige gang kiosken på Vestli ble ranet.

Den gang ble kiosken ranet av to tenåringer med pistol og kniv som truet til seg kassabeholdningen på 4000 kroner.

Politiet mistenker også at ranet onsdag kveld ble begått av en tenåring.

 

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE