Vestlibua ranet

Vestlibua ranet

 

Søndag 18.oktober ble Vestlibua kiosk ranet for 4000 kroner. To maskerte personer var bevæpnet med pistol og kniv. De truet til seg kassabeholdningen.

Tekst:

Publisert:

Det befant seg to personer i kiosken under ranet, men ingen skal ha kommet fysisk til skade, opplyser politiet.

Ingen er tatt i saken

- Ranerne beskrives som unge gutter. Trolig rundt 15, 16 år. Vi har forløpig lite informasjon i saken, forteller Line Henriksen i Stovner politi.

Gjerningspersonene skal ha rømt til skogs etter ranet, og store politistyrker lette i en periode med helikopter og hundepatrulje.

Politiet fikk melding om ranet rett etter klokken 20.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.