- Vi tar gjerne imot Vinmonopolet

- Vi tar gjerne imot Vinmonopolet

 

Markedssjef Anders Olaussen mener Vinmonopolet ville passet bra inn i butikkmiksen på Grorud senter.

- Dersom Vinmonopolet ønsker å etablere seg her på sentret så skal vi gjøre vårt beste for å bidra til en løsning, sier markedssjef Anders Olaussen i Kjøpesenter Holding AS.Han presiserer at Vinmonopolet har strenge krav til både lokaler og varelevering, og at derfor ikke alle typer lokaler er like aktuelle.- Sentrets minste lokaler er uaktuelle, sier han.- Har dere et aktuelt lokale ledig?- Nei, vi har ikke noe ledig for øyeblikket. Det vil si at vi blir nødt til å omdisponere noen lokaler, svarer Olaussen og fortsetter:- Det kan også være aktuelt å se på området hvor dagens parkeringsplasser ligger. Dette området skal bli til et område for næring, dersom reguleringsplanene blir godkjent.Mer komplettDersom Vinmonopolet etablerer seg på Grorud nærsenter mener markedssjefen at sentret vil fremstå som enda mer komplett.- Vinmonopolet ville passet bra inn på sentret.- Er det et marked for Vinmonopolet på Grorud?- Det mener jeg absolutt at det er, svarer han.Dialog med poletSentret har vært i kontakt med kjøpesentret og markedssjefen forteller at de har en fin dialog med Vinmonopolet. Olaussen legger imidlertid ikke skjul på at en eventuell etablering vil være en stor utfordring.- Det er en utfordring vi er interessert i å løse sammen med Vinmonopolet, sier han.Vinmonopolet har bestemt at de skal etablere et nytt utsalgsted i Oslo øst. Hvor dette skal ligge er ennå ikke bestemt. Grorud bydel er én aktuell kandidat, siden det er en av få bydeler hvor Vinmonopolet ikke har utsalgssted.

Siste nytt i Nyheter

Dalen ga 1,9 millioner

TV-aksjonen 2016:

Dalen ga 1,9 millioner

 • TV-aksjonen

Søndag samlet TV-aksjonen inn 220 millioner kroner til Røde Kors sitt arbeid for sivile ofre. Det er nesten dobbelt så mye som i fjor - også bidraget fra Groruddalen.

Fornøyde beboere

Fornøyde beboere

 • Gang- og sykkelvei

Brigitte Heitmann og Gerhard Skagestein har fulgt med på arbeidene med den nye sykkelveien siden det startet. De er veldig glade for oppgraderingen.

Vil ikke miste lærerstillinger

Vil ikke miste lærerstillinger

Stovner bydelsutvalg synes det er trist at regjeringen legger opp til å fjerne ekstralærerne (fireårsordningen) uten å i det hele tatt ha evaluert prosjektet.

 
«Doing good in the world» i 100 år

«Doing good in the world» i 100 år

 • FN-dagen

The Rotary Foundation markerte sitt 100-årsjubileum på Linne Hotel på FN-dagen og verdens poliodag.

3,4 kilometer for to hjul

3,4 kilometer for to hjul

 • Gang- og sykkelvei

Bymiljøetaten og byråd Lan Marie Nguyen Berg (MDG) åpnet den 3,4 kilometer lange gang- og sykkelveien fra Trosterudkrysset til Ole Deviks vei. Arbeidet har pågått i to år - og byråden håper dette vil få flere ut på to hjul i Groruddalen.

For få praksisplasser

For få praksisplasser

- Høyre er bekymret

 • Ap

Yassine Arakia (H) og Saida Begum (H) er bekymret for tilgang til praksisplasser for elever med yrkesfaglig fordypning og mener skolebyrådens varslede yrkesfagsmelding vil komme for sent.

 
Google Maps

Togulykke på Bryn:

Én person omkom

 • politi

Politiet fikk tirsdag formiddag melding om at en mann ble påkjørt av toget i nærheten av Bryn stasjon. Han er nå bekreftet omkommet.

- Flerkultur er <BR>ikke noe nytt

«Kamzy» til Kuben på internasjonal dag:

- Flerkultur er
ikke noe nytt

 • Internasjonal dag

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap) gikk rett til kilden da hun skulle snakke om internasjonal dag på Kuben yrkesarena i forrige uke.

Mener «de røde» <BR>skyter i blinde

Mener «de røde»
skyter i blinde

 • politikk

Flertallet i Grorud BU jobber mot å skape flere kommunale arbeidsplasser i bydelen. Det vil på sikt skvise ut private aktører. Frp mener det hele er tuftet på grunnløs kritikk av private.

 
Enormt pengebruk <BR>på sykefravær

Enormt pengebruk
på sykefravær

 • GRORUD BU

I 2015 brukte Bydel Grorud 17,3 millioner kroner på vikarbruk i barnehager for å dekke opp sykefraværet. Flertallet i BU mener løsningen er nye heltidsansatte kun til vikarbruk.

Vil rette opp inntrykket

Fagkveld om barnevernet hos politiet:

Vil rette opp inntrykket

 • politi

Politiet på Stovner inviterte til fagkvelder for å framsnakke barnevernet i hele Groruddalen. Målet er å bryte ned fordommene.

Rekordoppmøte til <BR>«Torbjørns time»

Kunnskapsministeren på Haugenstua skole:

Rekordoppmøte til
«Torbjørns time»

 • foreldremøte

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) ble overrasket over hvor mange interesserte som møtte opp i hans foreldremøte på Haugenstua skole. Innspillene tar han med seg videre.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!