- Vi tar gjerne imot Vinmonopolet

- Vi tar gjerne imot Vinmonopolet

 

Markedssjef Anders Olaussen mener Vinmonopolet ville passet bra inn i butikkmiksen på Grorud senter.

Tekst:

Publisert:

- Dersom Vinmonopolet ønsker å etablere seg her på sentret så skal vi gjøre vårt beste for å bidra til en løsning, sier markedssjef Anders Olaussen i Kjøpesenter Holding AS.Han presiserer at Vinmonopolet har strenge krav til både lokaler og varelevering, og at derfor ikke alle typer lokaler er like aktuelle.- Sentrets minste lokaler er uaktuelle, sier han.- Har dere et aktuelt lokale ledig?- Nei, vi har ikke noe ledig for øyeblikket. Det vil si at vi blir nødt til å omdisponere noen lokaler, svarer Olaussen og fortsetter:- Det kan også være aktuelt å se på området hvor dagens parkeringsplasser ligger. Dette området skal bli til et område for næring, dersom reguleringsplanene blir godkjent.Mer komplettDersom Vinmonopolet etablerer seg på Grorud nærsenter mener markedssjefen at sentret vil fremstå som enda mer komplett.- Vinmonopolet ville passet bra inn på sentret.- Er det et marked for Vinmonopolet på Grorud?- Det mener jeg absolutt at det er, svarer han.Dialog med poletSentret har vært i kontakt med kjøpesentret og markedssjefen forteller at de har en fin dialog med Vinmonopolet. Olaussen legger imidlertid ikke skjul på at en eventuell etablering vil være en stor utfordring.- Det er en utfordring vi er interessert i å løse sammen med Vinmonopolet, sier han.Vinmonopolet har bestemt at de skal etablere et nytt utsalgsted i Oslo øst. Hvor dette skal ligge er ennå ikke bestemt. Grorud bydel er én aktuell kandidat, siden det er en av få bydeler hvor Vinmonopolet ikke har utsalgssted.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.