ANNONSE

Videoself legger ned på Grorud

Videoself legger ned på Grorud

 

Den helautomatiserte utlånsbutikken for DVD-filmer blir nå lagt ned på Grorud torg. Av kjedens tre butikker hadde denne høyest utgifter.

Tekst:

Publisert:

Videoself 24/7 holder lokale i Bergen, og åpnet i februar en utlånsbutikk i Lillestrøm.

- Dessverre er butikken på Grorud den som koster oss mest, og vi legger den ned før den går konkurs, forteller daglig leder i Videoself Norway, Morten Tobiassen.

Han synes det er trist.

- Vi henviser derimot kundene våre til butikken i Lillestrøm.

Hva er det?

Videoself 24/7 har etablert seg med sitt hel-automatiserte system i Bergen, Oslo og Lillestrøm. Konseptet gjør at disse butikkene kan tilby lavere priser enn de tradisjonelle videoutleiebutikkene.

Teknologien gir kunden mulighet til å søke opp tilgjenglige filmer på hjemmesiden. Videoselfs booking-system på Internett og sms bekrefter filmens tilgjenglighet, slik at kunden kun trenger å komme til butikken for å hente den reserverte filmen.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE