VIF møtte opp på Linderud

VIF møtte opp på Linderud

 

I helgen var det markedsdager på Linderud senter. Dit kom Morten Berre og Troy Perkins fra Vålerenga IF.

Tekst:

Publisert:

Kevin Tennekoon (12) har vært stor VIF-fan så lenge han kan huske.

- Det er det beste laget som finnes, sier han.

Han var glad for å få signert bilde av to av VIFs spillere.

Andre barn som Akers Avis Groruddalen møtte var også enige i at Vålerenga er det beste laget. Radio1-patruljen var tilstede da VIF holdt triksekonkurranse.

Markedsagene startet på torsdagen med konkurranser inne på sentret.

Fredagen ble det full rulle, da blant andre Åge Sten Nilsen, vokalist i Wig Wam, kom for å synge.

På lørdagen flyttet alle bodene ut.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.