Bydel Bjerke arrangerte samlingsdag for ansatte:

Vil bedre bekjentskapen

Vil bedre bekjentskapen

BLIR BEDRE KJENT: Katrine Sivertsen, prosjektleder for folkehelse i Bjerke bydel og assisterende leder for oppvekst og kulturavdelingen, Anne Svello Knoph, synes det er viktig å samle alle bydelens tjenester under ett tak for å bli bedre kjent. Derfor arrangerte de mingling i Kulturhuset på Veitvet.


Bydel Bjerke arrangerte læringstorg i Kulthuset Veitvet. Planen er å bli bedre kjent med hverandre på kryss og tvers. Bakgrunnen er at det er for lite kontakt mellom tjenestene.

Tekst:

Publisert:

Bydelen har «hermet» etter Bydel Østensjø. Målet med å samle alle inne i Kulturhuset er å finne nye måter å samarbeide på som til slutt kan gagne brukere av tjenester i bydelen.

– På denne måten kan vi bli bedre kjent med hverandre, snakke sammen, lytte og komme med gode ideer. Vi kan dele kompetansen, sier Katrine Sivertsen, prosjektleder for folkehelse i Bjerke bydel.

– Det er for lite kontakt mellom tjenestene. Nå skal vi også flytte hele bydelsadministrasjonen til Ulven, så da er det fint å samle alle nå, forklarer assisterende leder for oppvekst og kulturavdelingen, Anne Svello Knoph.

Laget en quiz

For at alle som jobber i bydelen skulle få sjansen til å delta ble programmet delt opp i flere deler. Bydelsdirektøren og Nysirkus Bjerke fikk stå på scenen, samt politiet.

– Vi har også laget en quiz som skal få folk til å snakke sammen, forteller Sivertsen.

Dette skjer fordi for å besvare alle spørsmålene må man innom hver stand.

– Det er en livlig måte å bli kjent på. Det er alltid lettere når man har et ansikt på folk, sier Svello Knoph.

– Dette er også første gang vi arrangerer en slik samling, og vi skal gjøre oss viktige erfaringer. Senere skal vi evaluere hvordan det hele gikk.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.