Bydel Bjerke arrangerte samlingsdag for ansatte:

Vil bedre bekjentskapen

Vil bedre bekjentskapen

BLIR BEDRE KJENT: Katrine Sivertsen, prosjektleder for folkehelse i Bjerke bydel og assisterende leder for oppvekst og kulturavdelingen, Anne Svello Knoph, synes det er viktig å samle alle bydelens tjenester under ett tak for å bli bedre kjent. Derfor arrangerte de mingling i Kulturhuset på Veitvet.


Bydel Bjerke arrangerte læringstorg i Kulthuset Veitvet. Planen er å bli bedre kjent med hverandre på kryss og tvers. Bakgrunnen er at det er for lite kontakt mellom tjenestene.

Tekst:

Publisert:

Bydelen har «hermet» etter Bydel Østensjø. Målet med å samle alle inne i Kulturhuset er å finne nye måter å samarbeide på som til slutt kan gagne brukere av tjenester i bydelen.

– På denne måten kan vi bli bedre kjent med hverandre, snakke sammen, lytte og komme med gode ideer. Vi kan dele kompetansen, sier Katrine Sivertsen, prosjektleder for folkehelse i Bjerke bydel.

– Det er for lite kontakt mellom tjenestene. Nå skal vi også flytte hele bydelsadministrasjonen til Ulven, så da er det fint å samle alle nå, forklarer assisterende leder for oppvekst og kulturavdelingen, Anne Svello Knoph.

Laget en quiz

For at alle som jobber i bydelen skulle få sjansen til å delta ble programmet delt opp i flere deler. Bydelsdirektøren og Nysirkus Bjerke fikk stå på scenen, samt politiet.

– Vi har også laget en quiz som skal få folk til å snakke sammen, forteller Sivertsen.

Dette skjer fordi for å besvare alle spørsmålene må man innom hver stand.

– Det er en livlig måte å bli kjent på. Det er alltid lettere når man har et ansikt på folk, sier Svello Knoph.

– Dette er også første gang vi arrangerer en slik samling, og vi skal gjøre oss viktige erfaringer. Senere skal vi evaluere hvordan det hele gikk.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.