ANNONSE

Bydel Bjerke arrangerte samlingsdag for ansatte:

Vil bedre bekjentskapen

Vil bedre bekjentskapen

BLIR BEDRE KJENT: Katrine Sivertsen, prosjektleder for folkehelse i Bjerke bydel og assisterende leder for oppvekst og kulturavdelingen, Anne Svello Knoph, synes det er viktig å samle alle bydelens tjenester under ett tak for å bli bedre kjent. Derfor arrangerte de mingling i Kulturhuset på Veitvet.


Bydel Bjerke arrangerte læringstorg i Kulthuset Veitvet. Planen er å bli bedre kjent med hverandre på kryss og tvers. Bakgrunnen er at det er for lite kontakt mellom tjenestene.

Tekst:

Publisert:

Bydelen har «hermet» etter Bydel Østensjø. Målet med å samle alle inne i Kulturhuset er å finne nye måter å samarbeide på som til slutt kan gagne brukere av tjenester i bydelen.

– På denne måten kan vi bli bedre kjent med hverandre, snakke sammen, lytte og komme med gode ideer. Vi kan dele kompetansen, sier Katrine Sivertsen, prosjektleder for folkehelse i Bjerke bydel.

– Det er for lite kontakt mellom tjenestene. Nå skal vi også flytte hele bydelsadministrasjonen til Ulven, så da er det fint å samle alle nå, forklarer assisterende leder for oppvekst og kulturavdelingen, Anne Svello Knoph.

Laget en quiz

For at alle som jobber i bydelen skulle få sjansen til å delta ble programmet delt opp i flere deler. Bydelsdirektøren og Nysirkus Bjerke fikk stå på scenen, samt politiet.

– Vi har også laget en quiz som skal få folk til å snakke sammen, forteller Sivertsen.

Dette skjer fordi for å besvare alle spørsmålene må man innom hver stand.

– Det er en livlig måte å bli kjent på. Det er alltid lettere når man har et ansikt på folk, sier Svello Knoph.

– Dette er også første gang vi arrangerer en slik samling, og vi skal gjøre oss viktige erfaringer. Senere skal vi evaluere hvordan det hele gikk.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE