- Vil bygge bro mellom kulturer

- Vil bygge bro mellom kulturer

 

Surendra Mahendrarajah er for første gang kandidat til Stovner bydelsutvalg - for Høyre. Nå håper han å kunne knytte sammen nettverk i bydelen.

På Stovner Høyres bydelsutvalgsliste ligger Mahendrarajah på en 9. plass. Han er sekretær i organisasjonen Tamil Sangam i Norge. Nå håper han å kunne ta med seg denne erfaringen for å skape bedre kontakt mellom ulike kulturer og nasjonaliteter i bydelen.

- Dette er helt nytt for meg, men det er noe jeg har brent for lenge. Mitt ønske er å bygge bro mellom kulturer og skape trygghet for spesielt ungdom.

Han mener Stovner Høyre har gode forutsetninger for å legge til rette for et mer sammenknyttet nettverk, da laget representerer stor spredning i alder, kjønn og etnisitet.

Første tamil

- Som første tamiler på Høyres BU-liste i Stovner kan jeg ta med meg mitt nettverk som jeg blant annet har bygget opp i Tamil Sangam. Slik sett tror jeg at jeg kan åpne noen dører for resten av lokallaget, og det er viktig, forteller Mahendrarajah.

Han flytta til Groruddalen i 1999, bor i dag på Høybråten, og trives utmerket i Stovner bydel.

- Det blir spennende å jobbe med flere kulturer. Vi har mye å lære av hverandre for å kunne skape bedre kontakt mellom forskjellige nasjonaliteter og kulturer.

I tillegg til at Surendra Mahendrarajah er den første tamilen på Stovner Høyres BU-liste, er Gulsom Koc med en 7. plass på lista den første med tyrkisk bakgrunn.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.