ANNONSE

Vil gi liv til tomt hus

Vil gi liv til tomt hus

FORFALLER: Den gamle aktivitetsskolen på Veitvet står tom, men Bjarne Kristoffersen (SV) håper Oslo kommune og Veitvet sportsklubb nå kan gå i dialog for å begynne å bruke bygget igjen.

Under årsmøtet til Bjerke SV ba de Oslo kommune om å gå i dialog med Veitvet sportsklubb for å ta i bruk den gamle aktivitetsskolen. Bjarne Kristoffersen ble også gjenvalgt som leder.

Tekst:

Publisert:

Avisen har skrevet om det forlatte skolebygget før. Like ved Veitvetparken står det et forlatt hus som i 2015 ble brukt til aktivitetsskole, men som nå forfaller fordi all aktivitet er flyttet til den nye skolen på Veitvet. Kristoffersen synes det er synd at skolebygget forfaller, og har tidligere foreslått å få inn barnehage der. Nå mener han det bør gjøres noe med, men foreslår at Veitvet sportsklubb kan bruke lokalene.

Her har vi en fantastisk mulighet. Kommunen har et tomt hus som ikke brukes og som bare forfaller og Veitvet har en sportsklubb i vekst som trenger rom å vokse i. Det er vinn vinn for oss på Veitvet og kommunen hvis dette bygget kommer i bruk igjen, mener han.

Kristoffersen spiller selv innebandy.

- Nå håper og tror jeg at byrådet er klar til å finne en fornuftig løsning på dette.

Frir til bystyret

Bjerke SV har nå bedt Ivar Johansen i bystyret om å ta tak i saken.

-  Det er mange, mange andre på Veitvet som også gjør en kjempejobb for at dette skal bli virkelighet. Hvis alle tar tak tror jeg at byrådet vil være på vårt lag, sier han.

Kristoffersen sitter i styret for Veitvet sportsklubb og har nettopp blitt gjenvalgt som leder av Bjerke SV.

- Oslo er underprioritert på idrettsanlegg, på Veitvet har vi fått det veldig fint nå, men vi mangler enda litt lokaler til klubben. Her er løsningen åpenbar, mener han.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE