Vil ha Dørum som ordfører

Vil ha Dørum som ordfører

 

Venstres nominasjonskomité ønsker Odd Einar Dørum som ordførerkandidat, mens Ola Elvestuen topper komiteens listeforslag.

Tekst:

Publisert:

 - Svært mange ønsker at Dørum skal være ordførerkandidat, og vi er veldig fornøyd med at han har sagt ja til å stille opp, sier leder i nominasjonskomiteen, Bente Marie Nørgård.

Nominasjonskomiteen har plassert Tonsenhagen-beboer Toril Berge på nest øverste plass på lista, mens Guro Fjellanger står på fjerdeplassen. Dørum står på  tredjeplassen på lista.

- Dette er et sterkt team som vi tror vil gjøre en god jobb med å få gjennomslag for Venstres politikk i bystyret. Rådet fra Oslo Venstres medlemmer og bydelslag har vært meget tydelig når det gjelder disse fire kandidatene, som pekte seg ut med bred og sterk støtte i partiet, sier Nørgård.

 

Veivåg nummer 65

Hellerud-beboer og nåværende bystyrepolitiker Kjell Veivåg er plassert nederst på lista, på 65. plass.

- Venstre har en underskog av unge, spennende politiske talenter som vi ønsker å fremheve, sammen med to samfunnsengasjerte seniorer som runder av vår prioriterte liste, sier Nørgård.

Nominasjonskomiteens innstilling behandles på Oslo Venstres nominasjonsmøte lørdag 20. november.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.