Vil ha Dørum som ordfører

Vil ha Dørum som ordfører

 

Venstres nominasjonskomité ønsker Odd Einar Dørum som ordførerkandidat, mens Ola Elvestuen topper komiteens listeforslag.

Tekst:

Publisert:

 - Svært mange ønsker at Dørum skal være ordførerkandidat, og vi er veldig fornøyd med at han har sagt ja til å stille opp, sier leder i nominasjonskomiteen, Bente Marie Nørgård.

Nominasjonskomiteen har plassert Tonsenhagen-beboer Toril Berge på nest øverste plass på lista, mens Guro Fjellanger står på fjerdeplassen. Dørum står på  tredjeplassen på lista.

- Dette er et sterkt team som vi tror vil gjøre en god jobb med å få gjennomslag for Venstres politikk i bystyret. Rådet fra Oslo Venstres medlemmer og bydelslag har vært meget tydelig når det gjelder disse fire kandidatene, som pekte seg ut med bred og sterk støtte i partiet, sier Nørgård.

 

Veivåg nummer 65

Hellerud-beboer og nåværende bystyrepolitiker Kjell Veivåg er plassert nederst på lista, på 65. plass.

- Venstre har en underskog av unge, spennende politiske talenter som vi ønsker å fremheve, sammen med to samfunnsengasjerte seniorer som runder av vår prioriterte liste, sier Nørgård.

Nominasjonskomiteens innstilling behandles på Oslo Venstres nominasjonsmøte lørdag 20. november.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.