- Vil ha kjøkkenassistent

- Vil ha kjøkkenassistent

 

På vegne av foreldrene i 13 kommunale barnehager i bydelen ba Ingrid Fredsvold-Larsen administrasjonen og politikerne om å gi støtte til kjøkkenassistent-stillinger.

Tekst:

Publisert:

- Vi ønsker oss en kjøkkenassistent i halv stilling som kan tilrettelegge og planlegge barnas måltider.

For Fredsvold-Larsen er det viktig at maten er variert og gjennomtenkt ettersom det er multikulturelt miljø i barnehagene, og flere av barna spiser vegetar- eller halalmat.

- Det skal sies at når folk søker jobb foretrekker de å jobbe der det er kjøkkenassistenter som avlaster de ansatte.

- Vi har sendt brev til resultatsjefen og håper dere også får lest igjennom brevet, og at dere har dette i tankene under utarbeidelsen av budsjettet for 2009.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.